Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért zavar az valakit, ha...

Miért zavar az valakit, ha egy lány nem ad a hajára?

Figyelt kérdés
Engem speciel az zavar, ha a plázában fel le megy a mozgólépcsőn egy lány, és közben hátralökdösi a haját, ami 80 adag parfümmel be van fújva. Mért baj ha zsíros? Hátravan kötve.

2012. jún. 6. 17:22
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
94%
A zsíros haj igénytelenséget, ápolatlanságot sugall. Az ember egyből arra gondol, mi mást hanyagol még el. És nem utolsó sorban kényelmetlen is, én nagyon utálom, ha zsíros, kényelmetlenül érzem magam tőle. Esetleg próbáld ki a hajmosást, tudod elég szuper érzés a frissen mosott puha haj. Ja, és nem kell végletekben gondolkodni, nem csak a zsírosbödön és a parfümfelhő létezik.
2012. jún. 6. 17:42
 12/35 A kérdező kommentje:
én nem azt mondtam, hogy az ápolt hajú lányok buták. Én csak azt kérdeztem, ha elétek állítanának egy gyönyörű buta lányt, és egy csúnya okos lányt, kit választanál, barátodnak, barátnődnek?
2012. jún. 6. 17:48
 13/35 anonim ***** válasza:
75%
Egyiket sem. Inkább egy gyönyörű okosat:)
2012. jún. 6. 17:52
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
A csúnya okos lány nem azt jelenti, hogy csúnya okos ÉS ápolatlan. Rossz a kérdésfeltevés.
2012. jún. 6. 17:53
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Te nem ezt kérdezte, ne szépíts utólag. Burkoltan fogalmaztad meg, hogy zsíros haj=kedves lány, ápolt haj= számító lány. Ez nevetséges. Én magam büszkén viselem az ápolt, beállított, illatos hajamat (szerintem még életemben nem léptem ki zsíros hajjal utcára), és csak szánni tudom azokat, akinek erre nincs igénye.

Az utóbbi kérdésre válaszolva: azzal barátkoznék, akivel jobban kijövök. Ha okos, de csúnya, akkor azzal. Viszont, aki csúnya, az nem szükségszerűen igénytelen (sőt!), úgyhogy nyugodtan lehet ápolt haja:)

2012. jún. 6. 18:12
 16/35 A kérdező kommentje:
figyu: nekem nem az a bajom, ha ápolt valakinek a haja. van, hogy nekem is ápolt, de a munkabeosztásom nem teszi lehetővé, hogy egy héten akár 2szer mossam. engem az zavar hogyha valaki beképzelten viseli azt a hajat
2012. jún. 6. 18:36
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Azzal barátkoznék akivel kijövök. A csúnyaság egyébként nem egyenlő az ápolatlansággal.

Szerintem ha 2 hajmosást valahogyan megpróbálsz beiktatni akkor minden rendben van. Mindenkinek arra van ideje amire akarja hogy legyen.

Én sem bírom egyébként a plázacicákat akik már-már naponta hajat mosnak, vasalnak... de úgyse kell napközbe mit csinálniuk -.-

Azért baj egyébként ha zsíros a haj (nem a picit zsírosról hanem a nagyon zsírosról van szó) mert esztétikailag nagyon negatív hatást kelt. Olyan gondolatokat ébreszthet másokban hogy vajon az élet más területein is ennyire hanyag? pl.: párkapcsolat, munka, takarítás stb...

2012. jún. 6. 18:47
 18/35 A kérdező kommentje:
de az nem lehet, hogy annyira sokat takarít vagy dolgozik hogy nem jut ideje a hajmosásra *-*
2012. jún. 6. 18:49
 19/35 A kérdező kommentje:
????? bocs az előző kommentből kihagytam a ?-et
2012. jún. 6. 18:50
 20/35 anonim ***** válasza:

Én azzal barátkoznék, aki szimpatikusabb. Első pár percben úgy sem tudom kiszűrni, hogy vajon okos-e az illető, vagy nem. És lehet, hogy aki neked csúnya, az szerintem átlagos vagy csinos. Tehát ez a kérdés butaság.

Egyébként nem a végletekben kell gondolkodni.

Nekem 4-5 naponta simán jó, ha hajat mosok, de van egy szárazsamponom, hogyha nem lenne időm megmosni a hajam, akkor azt használom. Egy hajmosás nálam száradással együtt legalább 1,5 óra, ezzel szemben a szárazsampont használni kb. 5 perc. Nagyon nem mindegy, ha siet az ember. Viszont így még egy napot simán ki lehet bírni.

Az ápolt haj nem a parfümfelhőnél kezdődik, hanem a rendszeres, a haj típusának megfelelő ápolásnál. :)

17/L

2012. jún. 6. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!