Miért zavar az valakit, ha egy lány nem ad a hajára?
Te nem ezt kérdezte, ne szépíts utólag. Burkoltan fogalmaztad meg, hogy zsíros haj=kedves lány, ápolt haj= számító lány. Ez nevetséges. Én magam büszkén viselem az ápolt, beállított, illatos hajamat (szerintem még életemben nem léptem ki zsíros hajjal utcára), és csak szánni tudom azokat, akinek erre nincs igénye.
Az utóbbi kérdésre válaszolva: azzal barátkoznék, akivel jobban kijövök. Ha okos, de csúnya, akkor azzal. Viszont, aki csúnya, az nem szükségszerűen igénytelen (sőt!), úgyhogy nyugodtan lehet ápolt haja:)
Azzal barátkoznék akivel kijövök. A csúnyaság egyébként nem egyenlő az ápolatlansággal.
Szerintem ha 2 hajmosást valahogyan megpróbálsz beiktatni akkor minden rendben van. Mindenkinek arra van ideje amire akarja hogy legyen.
Én sem bírom egyébként a plázacicákat akik már-már naponta hajat mosnak, vasalnak... de úgyse kell napközbe mit csinálniuk -.-
Azért baj egyébként ha zsíros a haj (nem a picit zsírosról hanem a nagyon zsírosról van szó) mert esztétikailag nagyon negatív hatást kelt. Olyan gondolatokat ébreszthet másokban hogy vajon az élet más területein is ennyire hanyag? pl.: párkapcsolat, munka, takarítás stb...
Én azzal barátkoznék, aki szimpatikusabb. Első pár percben úgy sem tudom kiszűrni, hogy vajon okos-e az illető, vagy nem. És lehet, hogy aki neked csúnya, az szerintem átlagos vagy csinos. Tehát ez a kérdés butaság.
Egyébként nem a végletekben kell gondolkodni.
Nekem 4-5 naponta simán jó, ha hajat mosok, de van egy szárazsamponom, hogyha nem lenne időm megmosni a hajam, akkor azt használom. Egy hajmosás nálam száradással együtt legalább 1,5 óra, ezzel szemben a szárazsampont használni kb. 5 perc. Nagyon nem mindegy, ha siet az ember. Viszont így még egy napot simán ki lehet bírni.
Az ápolt haj nem a parfümfelhőnél kezdődik, hanem a rendszeres, a haj típusának megfelelő ápolásnál. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!