Miért zavar az valakit, ha egy lány nem ad a hajára?
Figyelt kérdés
Engem speciel az zavar, ha a plázában fel le megy a mozgólépcsőn egy lány, és közben hátralökdösi a haját, ami 80 adag parfümmel be van fújva. Mért baj ha zsíros? Hátravan kötve.2012. jún. 6. 17:22
31/35 anonim válasza:
Még jó hogy büszke vagyok a hajamra , ha egyszer szép, fényes és illatos ráadásul hosszú egyenes. Mindenki megjegyzi hogy milyen szép ...
20L
32/35 anonim válasza:
Én is büszke vagyok az enyémre, mert sokan dicsérik. Göndör, loknis és jó hosszú már:) Én is megvagyok vele háromnegyed óra alatt, pedig én 3-szor samponozok, ugyanis olajos pakolást rajta hagyom egész nap vagy estére, és nehezebb kimosni. Erre sosem sajnálnám az időt.
33/35 anonim válasza:
Ha ennyire nincs időd hajat mosni, zavar, ha másnak szép haja van, de az is, ha téged lenéznek, van ám olyan frizura, ami magától megszárad 10 perc alatt. Emancipált világban élünk, nem kell mindenkinek a fenekéig növeszteni a hajat. Mindenkinek olyan legyen, amit gondozni tud. te nyilvánvalóan nem tudod a tiédet. Ördög Nóra is elvan a kisfiú frizurával.
34/35 anonim válasza:
5. válaszoló
Nem macerásabb. Szerintem vállig érőt akkor már nehezebb. Tapasztalatból mondom. A fenekemig ért a hajam, egyszerű volt mosni. Most vállamig ér és kicsit nehezebb (számomra, neked lehet, hogy nem)
35/35 anonim válasza:
Hát nem tudom... végülis tényleg visszataszító tud lenni.
Viszont én hetente kb 3x mosok hajat, de úgy h a 3. napon már úgy néz ki mintha legalább 2 hete nem mostam volna :S
Például holnap is úgy fogok kinézni suliba mint akinek a haja sampont még nem látott, de ha ilyen gyakran fogom mosni akkor előbbutóbb elcseszem az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!