Miért zavar az valakit, ha egy lány nem ad a hajára?
nyaranként hajnali 3kor kelek, este 7-re esek haza, utána még tanulok, pakolászok, mégis mindig van fél órám a hajamat megmosni. nem hiszem el hogy a nap 1/48-át nem tudod erre fordítani, ráadásul heti 2szer összesen.
Igen, csúnya a zsíros haj...
Egy korábbi válaszoló vagyok.
Én is 2x samponozok, balzsamot és pakolást is használok. A pakolást 30 percig kell a hajon hagyni, így összessen kb. 45 perc alatt megvan a hajmosás. + Ha sietek és megszárítom a hajam, az 15-20 perc.
Nehogy már 2x-i samponozás 45 percbe teljen..
17-es vagyok.
Derékig érő hajam van. Hajmosás + szárítás fél óra, háromnegyed óra alatt megvan. De volt hogy nagyon kellett sietnem és megvoltam vele alig negyed óra alatt. -lehet nem volt alapos és hamarabb bezsírosodott utána, de legalább aznap meg másnap normálisan nézett ki-
Írtad hogy kétszer samponozol. Ha gyakrabban mosod elég egyszer is! És a sampont ne közvetlenül vidd fel a hajadra, hanem előtte pohárba vagy tálba keverd fel egy kis vízzel. Én 2dl-s pohárba szoktam annyi sampon amennyit alapból használni szoktam meg kicsit több mint 1 dl víz.
Egyébként ha haza érsz megmosod a hajad nem kell megszárítanod. Járkálj, pakolj, főzz vagy csináld amit csinálni szoktál. Így a szárítási időt már is megspóroltad.
Nekem a vasárnapi hajmosás 5 órát vesz igénybe mert pakolást rakok rá. Közbe meg nem tétlenkedek. Teszek veszek intézkedek. Szerdán meg csak simán mosás.
engem az zavar hogyha valaki beképzelten viseli azt a hajat
talán majd én szégyellem magam, amiért megmosom-.-'
Nem a hajmosás gyakorisága a lényeg, hanem az, hogy mennyire zsíros, ápolatlan stb. Valakinek elég heti 1-2x megmosni, valaki meg naponta mossa, mert, ha 2-3 napig nem mosná, akkor tocsogna a zsírban.
Nálad is inkább az a kérdés, hogy mennyire zsíros? Nagyon feltűnő? Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!