Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért zavar az valakit, ha...

Miért zavar az valakit, ha egy lány nem ad a hajára?

Figyelt kérdés
Engem speciel az zavar, ha a plázában fel le megy a mozgólépcsőn egy lány, és közben hátralökdösi a haját, ami 80 adag parfümmel be van fújva. Mért baj ha zsíros? Hátravan kötve.

2012. jún. 6. 17:22
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk már...hajmosásra kell ogy idő legyen. nekem derékig ér a hajam de szárítással együtt negyed óra alatt kész vagyok. Ne mond már nekem ogy annyira bevagy táblázva hogy 20 percet nem birsz erre szánni heti 3X... akkor ez azt jelenti hogy 1X zuhanyzol egy héten?
2012. jún. 6. 19:01
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

nyaranként hajnali 3kor kelek, este 7-re esek haza, utána még tanulok, pakolászok, mégis mindig van fél órám a hajamat megmosni. nem hiszem el hogy a nap 1/48-át nem tudod erre fordítani, ráadásul heti 2szer összesen.

Igen, csúnya a zsíros haj...

2012. jún. 6. 19:03
 23/35 A kérdező kommentje:
Te figyelj fürdeni van idő mert az a 10perc! viszont én 2szer teszek a hajamra sampont egy alkalomkor, szóval a hajmosas olyan 3negyed óra a szaritas olyan 15pec szoval az egesz minka egy óra
2012. jún. 6. 19:27
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy óra sem sok érte... de gépezni van időd. Mindegy, ne magyarázkodj, te sem hiheted el, hogy az ápolatlan haj nem csúnya.
2012. jún. 6. 19:48
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd már, h háromnegyed óra alatt 2x samponozod be... én is kétszer samponozok, sőt, még pakolást meg balzsamot is teszek rá, de megvagyok fél óra alatt. A zsíros haj igenis csúnya és igénytelen.
2012. jún. 6. 19:53
 26/35 anonim ***** válasza:

Egy korábbi válaszoló vagyok.

Én is 2x samponozok, balzsamot és pakolást is használok. A pakolást 30 percig kell a hajon hagyni, így összessen kb. 45 perc alatt megvan a hajmosás. + Ha sietek és megszárítom a hajam, az 15-20 perc.

Nehogy már 2x-i samponozás 45 percbe teljen..

2012. jún. 6. 20:24
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

17-es vagyok.

Derékig érő hajam van. Hajmosás + szárítás fél óra, háromnegyed óra alatt megvan. De volt hogy nagyon kellett sietnem és megvoltam vele alig negyed óra alatt. -lehet nem volt alapos és hamarabb bezsírosodott utána, de legalább aznap meg másnap normálisan nézett ki-

Írtad hogy kétszer samponozol. Ha gyakrabban mosod elég egyszer is! És a sampont ne közvetlenül vidd fel a hajadra, hanem előtte pohárba vagy tálba keverd fel egy kis vízzel. Én 2dl-s pohárba szoktam annyi sampon amennyit alapból használni szoktam meg kicsit több mint 1 dl víz.

Egyébként ha haza érsz megmosod a hajad nem kell megszárítanod. Járkálj, pakolj, főzz vagy csináld amit csinálni szoktál. Így a szárítási időt már is megspóroltad.

Nekem a vasárnapi hajmosás 5 órát vesz igénybe mert pakolást rakok rá. Közbe meg nem tétlenkedek. Teszek veszek intézkedek. Szerdán meg csak simán mosás.

2012. jún. 6. 20:51
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Ott a pont a 24-esnél... 'De gépezni van időd' ;)...
2012. jún. 6. 20:55
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

engem az zavar hogyha valaki beképzelten viseli azt a hajat

talán majd én szégyellem magam, amiért megmosom-.-'

2012. jún. 6. 21:07
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem a hajmosás gyakorisága a lényeg, hanem az, hogy mennyire zsíros, ápolatlan stb. Valakinek elég heti 1-2x megmosni, valaki meg naponta mossa, mert, ha 2-3 napig nem mosná, akkor tocsogna a zsírban.

Nálad is inkább az a kérdés, hogy mennyire zsíros? Nagyon feltűnő? Hány éves vagy?

2012. jún. 6. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!