Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem kíván a párom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kíván a párom? Kérlek benneteket, csak akkor írjatok, ha komolyan veszitek a kérdésem.

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve vagyunk együtt barátommal és az elmúlt 2-3 hónapban semmi nincs köztünk és már nem tudom mire gondoljak. Ezelőtt legalább 2-3x összebújtunk hetente. Nem tudom mire gondoljak. Megcsalásra lehetősége sincs (se facebook, semmi nincs) és nem is nézem ki belőle, nem úgy ismertem meg. Ezelőtt még szinte majdhogynem minden nap kívánt, ha rövidnacit húztam vagy bugyit már beindult, de mostanra már észre sem vesz.

Pár nappal ezelőtt mikor kint ült a konyhába, kimentem és utalásokat tettem arra, hogy szeretnék vele összebújni, csókolgattam, mosolyogtam közbe finoman húztam be a szobába, de ellenkezett, arra hivatkozva, hogy most nincs kedve (holott nekem régen ő mondta, hogy ez nem kedv kérdése), ez ilyen időszak, majd holnap, majd ha megborotválkozik (pedig ezelőt az sem zavarta, ha szőrös volt)..nagyon rosszul esett, főleg hogy lassan több, mint egy hónapja nem volt semmi..azóta eltelt kb. másfél hét. Eljött a mai nap. Feküdtünk az ágyba, néztük a tv-t, megindultam le, húztam a nadrágját,csókolgattam, de annál tovább nem engedett..idézem:"kicsim, ne most tényleg, fáradt vagyok, nincs kedvem".. Egyszerűen fel sem keltem a figyelmét, bármit veszek fel, bármit csinálok. Vele nem tudom ezt megbeszélüni, már próbáltam, mindig az volt a válasz, hogy ez ilyen időszak, evvel nincs baj, ne úgy vegyem fel..végső elkeseredésembe fordulok ide, hátha valaki már volt ilyen vagy hasonló cipőbe vagy tud valami reális magyarázatot adni. Mi a véleményetek, miért van ez? A válaszokat előre is köszönöm.

20/L

#kívánás #összebújtunk
2019. dec. 21. 22:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
38%
szerintem azert mert elfarad annyit dolgozik hogy teged is eltartson. talan ha haza koltoznel es heti 1-2-szer talalkoznatok mas lenne a szitu
2019. dec. 21. 22:59
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
Talán mégis van valaki. Vagy valami nyomasztja. Ha nem mondja meg, nem fog kiderülni. Mondd meg neki, hogy "kicsim, ha ez így megy tovább, nem fog működni a kapcsi".
2019. dec. 21. 23:00
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
Lehet elhíztál. Ha azt mondja nem zavarja hogy 130 kilo vagy, akkor hazudik.
2019. dec. 21. 23:04
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Pszichésen le lehet terhelve,keresd meg az okot,pld sok a meló,másik pina ilyenek. Hány éves a párod,20?
2019. dec. 21. 23:14
 5/18 anonim ***** válasza:
55%

" .... most tényleg fáradt vagyok ..."

Ezek szerint máskor ez csak üres kifogás volt! Hát! Gondolkozz el ezen a kapcsolaton!

2019. dec. 21. 23:23
 6/18 A kérdező kommentje:
Az tény, hogy minden nap együtt vagyunk, együtt lakunk, de nem dolgozik már lassan egy hónapja, úgyhogy a fáradtság nem lehet ok erre. Azt is felvetettem már, hogy haza megyek pár napra-hétre, de azt meg nem akarja, hülyeségnek tarja, nem szeret külön lenni tőlem (igencsak féltékeny típus). Szóva tettem már azt is, hogy nekem ez nem esik valami jól, hogy visszautasít és hogy ez nem fog működni hosszútávon, de semmi, sőt még neki áll feljebb hogy evvel megyek neki, hogy ez így nem oké. A súlyommal meg sosem volt gond, mindig is 52-2 kg voltam. 25 éves.
2019. dec. 21. 23:28
 7/18 anonim ***** válasza:
73%
20 évesen fizikai munka mellett nem volt kérdés a szex. persze nem is volt egyhuzamban 3 évig ugyanaz a csaj velem :D lehet hogy ez már a megszokás, rutin,és emiatt oda a vonzalom. na de ebben a korban? ha ebben nem partner hogy feléleszd a tüzet kettőtök között,talán ideje lenne elgondolkodni szakításon( én is afelé hajlok hogy vagy rád unt,vagy félrekefél)
2019. dec. 21. 23:30
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

Azaz igazság, hogy szerintem olyan, hogy "most ez ilyen időszak" ilyen nincs!

Fáradt sem lehet mindig valaki,főleg ebben a korban!

Ez 1 fefinál szerintem a leghülyébb kifogás.

Én férfi létemre azt mondom, hogy vagy van valakije, vagy elhidegült tőled valami oknál fogva.

Ha rövid időn belül nemtudjátok megoldni, akkor lassan felemészti a kapcsolatot az biztos!

33/F

2019. dec. 21. 23:33
 9/18 anonim ***** válasza:
33%
Ellaposodott a kapcsolat, ismeritek egymást,nincs újdonság! Együtt is laktok,mindig csak ugyanaz van gondolom. Tudod az ember nem monogám típus.
2019. dec. 21. 23:36
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem dolgozik? Nem lehet, hogy ez nyomasztja?
2019. dec. 21. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!