Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kíván a párom? Kérlek benneteket, csak akkor írjatok, ha komolyan veszitek a kérdésem.
Lassan 3 éve vagyunk együtt barátommal és az elmúlt 2-3 hónapban semmi nincs köztünk és már nem tudom mire gondoljak. Ezelőtt legalább 2-3x összebújtunk hetente. Nem tudom mire gondoljak. Megcsalásra lehetősége sincs (se facebook, semmi nincs) és nem is nézem ki belőle, nem úgy ismertem meg. Ezelőtt még szinte majdhogynem minden nap kívánt, ha rövidnacit húztam vagy bugyit már beindult, de mostanra már észre sem vesz.
Pár nappal ezelőtt mikor kint ült a konyhába, kimentem és utalásokat tettem arra, hogy szeretnék vele összebújni, csókolgattam, mosolyogtam közbe finoman húztam be a szobába, de ellenkezett, arra hivatkozva, hogy most nincs kedve (holott nekem régen ő mondta, hogy ez nem kedv kérdése), ez ilyen időszak, majd holnap, majd ha megborotválkozik (pedig ezelőt az sem zavarta, ha szőrös volt)..nagyon rosszul esett, főleg hogy lassan több, mint egy hónapja nem volt semmi..azóta eltelt kb. másfél hét. Eljött a mai nap. Feküdtünk az ágyba, néztük a tv-t, megindultam le, húztam a nadrágját,csókolgattam, de annál tovább nem engedett..idézem:"kicsim, ne most tényleg, fáradt vagyok, nincs kedvem".. Egyszerűen fel sem keltem a figyelmét, bármit veszek fel, bármit csinálok. Vele nem tudom ezt megbeszélüni, már próbáltam, mindig az volt a válasz, hogy ez ilyen időszak, evvel nincs baj, ne úgy vegyem fel..végső elkeseredésembe fordulok ide, hátha valaki már volt ilyen vagy hasonló cipőbe vagy tud valami reális magyarázatot adni. Mi a véleményetek, miért van ez? A válaszokat előre is köszönöm.
20/L
" .... most tényleg fáradt vagyok ..."
Ezek szerint máskor ez csak üres kifogás volt! Hát! Gondolkozz el ezen a kapcsolaton!
Azaz igazság, hogy szerintem olyan, hogy "most ez ilyen időszak" ilyen nincs!
Fáradt sem lehet mindig valaki,főleg ebben a korban!
Ez 1 fefinál szerintem a leghülyébb kifogás.
Én férfi létemre azt mondom, hogy vagy van valakije, vagy elhidegült tőled valami oknál fogva.
Ha rövid időn belül nemtudjátok megoldni, akkor lassan felemészti a kapcsolatot az biztos!
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!