Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Duci / kövér lányok. Ti...

Duci / kövér lányok. Ti komolyan veszitek, ha leszólítanak benneteket?

Figyelt kérdés
Lehetőleg ne 15-16 évesek írjanak :)

2016. szept. 27. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Attól még komolyan venném, de mivel szép se vagyok és kedves se, általában szkeptikusan fogadom az ilyesmit. Azért sikerült már meggyőzni pár embernek, hogy komolyan gondolja, csak nekem nem kellettek.

Mondjuk ez a múlt, most már jobbára lefogytam (van még hova fejlődni s még ki kéne gyúrnom magam) s tartós kapcsolatban élek valakivel, akinek simán elhiszem, hogy tetszem neki valamelyest és szeret.

Egy duci lány még nagyon szexi lehet. Én pocsékul néztem ki, de láttam olyat, aki pompásan.

2016. szept. 27. 23:29
 2/8 anonim válasza:
Hát, mivel elég ritka ezért nem is tudom hogy reagalnek, valószínűleg zavarba jönnek, és azt hinném csak szórakozik velem.
2016. szept. 28. 21:41
 3/8 anonim válasza:
Nem történik ilyesmi.
2016. szept. 29. 20:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Én nemrég szólítottam le egy kövér csajt. Kedves, aranyos voltam, erre ő egyből elkezdett fikázni poénosan ugyan, de azt hitte mekkora májer. Azóta viszont szóba sem állok vele csak kiröhögöm ha meglátom.
2016. okt. 11. 06:51
 5/8 anonim ***** válasza:
ha fel szednének ja igen
2016. dec. 13. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
21 vagyok L es nő
2016. dec. 13. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem is tudom. Engem nagyon ritkán vesznek észre, de ha meg mégis, akkor el sem hiszem, hogy tetszhetek bárkinek is. Mondjuk nekem abszolút semmi önbizalmam nincs már. De fogyózni próbálok éppen.
2017. jan. 10. 21:52
 8/8 anonim ***** válasza:
A duci lányok is szépek nem csak a vékonyak! Ha rossz ha jó értelemben szólnak utánad tessék felemelt fejjel mosolyogni. Egy mosolygós vidám nőnél nincs szebb bárhogyan is nézzél ki :) es akkor csak jókat hallasz és egy idő után komyan veszed hiszen teged is komolyan vesznek mert látják hogy magabiztos vagy :)
2017. jan. 11. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!