Léttezik dundi szerelem? Mi lehet a gond?
Azt érzem kamunak, hogy 1. albérlőtársak vagytok, 2. 32 évesen még nem volt senkije, 3. szembeköpte magát.
Tök hihetetlen.
Nem titok, hogy a testtömeg mértéke nem csak annyiból áll, hogy akarsz-e enni, vagy sem. Részben igen, nyilván, a fizika törvényeit nem lehet felülbírálni, de azon belül, hogy ki milyen mértékben hízékony, az több tényezőtől függ. Testmozgás, genetika, egyéni adottság, esetleges betegségek, gyógyszerek...
Az sem titok, hogy egy testes nő is lehet szép.
Mint ahogy az sem, hogy attól, mert valaki túlsúlyos, még lehet válogatós, sőt, pont náluk gyakori, hogy saját maguk gördítenek akadályt a sikeres párkapcsolatok elé.
A túlsúlyos nők semmivel sem válogatósabbak, mint a normál vagy alacsony súlyúak, bár az is tény, hogy csak a túlsúlyuk miatt nyilván nem fognak bárkivel leállni.
Valószínű, hogy a lányt sok bántás érte már, ő maga se képes elfogadni magát, épp ezért másról sem tudja elképzelni, hogy őszintén szépnek találja. A szteroidtól és a hízástól vélhetően tele van szegény striákkal is, arról nem is beszélve, hogy ki tudja, milyen betegsége van, és az milyen nyomokat hagyott rajta, amit nem bírna senkinek mutogatni. Sok türelemmel talán el tudsz jutni hozzá, ne a külsejét dicsérd elsősorban (azt is kell), inkább a belső jó tulajdonságait, azt jobban elfogadja.
Utolsó mondatodat felejtsd el. Nem vagy te megmentő. Neki saját magát kell szeretnie. Vagy azt akarod, függő legyen tőled? Az nem szeretet.
Hasonló helyzetben vagyok, mint a lány. Nem, nem fél. (Nem tudom, miért ez az első gondolatod.)
Megszokta, hogy a férfiak barátok, és nem akarnak tőle semmi többet. Ennyi a nagy titok. Most kezdtem el fogyogatni, és egyre többen hiszik azt, hogy flörtölök. Pedig semmit nem változtam, csak egyre jobban emberszámba vesznek. Ami kibaaszott szomorú, de ez van.
Ha szteroidok miatt lett ilyen, lehet nem talált normális embert még, vagy addig is túlsúlyos volt és nem engedi magának látni esélyt komoly kapcsolatra. Jelezd felé, te akár komolyabbat is szeretnél.
Beszélj vele erről. Nem ismerjük életét s személyiségét.
Szerintem is kamu! Már rég meg kellett volna dugnod.
Bár gyanus hogy te is csaj vagy........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!