Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Léttezik dundi szerelem? Mi...

Léttezik dundi szerelem? Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Itt most nem egy 70kg-os masok véleménye szerinti dundira gondolok.. Kezdem. Eddig mindig azt gondoltam,aki köver az azert van mert eszik. A tobbi csak kifogás. Most sajat magam tapasztalom,hogy ez nem igy van. Van egy kolléganőm. Egy aranyos lanyt ismertem meg benne,vidám,kedves bolondos.. Nem is latszik rajta hogy onbizalomhianyos. Egy helyen dolgozunk,es alberlotarsak is vagyunk. 130kg körül van. Pedig ha nem latnam mit eszik (a 24.orabol talan csak alvaskor vagyunk kulon)nem hinnem el hogy nem zabál. Otthon is fura draga bio cuccokat eszik. Salatakon el (bar a hogy észreveszem nem azert mert fogyni akar,hanem mert szereti) barátnője mondta szteroidos gyógyszereket szedett fel evig ezert lett akkora. Szoval a lenyeg.. Nagyon be jon es szeretnek tobbet,de bárhogy kozeledek,olyan mintha eszre sem venne. Ugy tudom 32.evesen meg nem volt senkie,ezt nem is ertem miert,mert nagyon szep arcú a súlyának ellentétben,divatosan öltözik. Fel a férfiaktól? 1x lattam amint a tükör előtt allva szemen köpte magat. Annyira gyűlöli a testet. Pedig ha engedne hogy szeressem,lehet megváltozna a helyzet.. :/

2016. ápr. 12. 01:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
21%
Kamu.
2016. ápr. 12. 01:09
 2/13 A kérdező kommentje:
Melyik részét erzed kamunak? Ha valami nem a te meglatasod szerint van az mar kamu is??
2016. ápr. 12. 01:34
 3/13 anonim ***** válasza:
25%

Azt érzem kamunak, hogy 1. albérlőtársak vagytok, 2. 32 évesen még nem volt senkije, 3. szembeköpte magát.

Tök hihetetlen.

2016. ápr. 12. 01:53
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

Nem titok, hogy a testtömeg mértéke nem csak annyiból áll, hogy akarsz-e enni, vagy sem. Részben igen, nyilván, a fizika törvényeit nem lehet felülbírálni, de azon belül, hogy ki milyen mértékben hízékony, az több tényezőtől függ. Testmozgás, genetika, egyéni adottság, esetleges betegségek, gyógyszerek...

Az sem titok, hogy egy testes nő is lehet szép.

Mint ahogy az sem, hogy attól, mert valaki túlsúlyos, még lehet válogatós, sőt, pont náluk gyakori, hogy saját maguk gördítenek akadályt a sikeres párkapcsolatok elé.

2016. ápr. 12. 01:55
 5/13 anonim ***** válasza:
69%

A túlsúlyos nők semmivel sem válogatósabbak, mint a normál vagy alacsony súlyúak, bár az is tény, hogy csak a túlsúlyuk miatt nyilván nem fognak bárkivel leállni.

Valószínű, hogy a lányt sok bántás érte már, ő maga se képes elfogadni magát, épp ezért másról sem tudja elképzelni, hogy őszintén szépnek találja. A szteroidtól és a hízástól vélhetően tele van szegény striákkal is, arról nem is beszélve, hogy ki tudja, milyen betegsége van, és az milyen nyomokat hagyott rajta, amit nem bírna senkinek mutogatni. Sok türelemmel talán el tudsz jutni hozzá, ne a külsejét dicsérd elsősorban (azt is kell), inkább a belső jó tulajdonságait, azt jobban elfogadja.

2016. ápr. 12. 08:02
 6/13 anonim ***** válasza:
45%

Utolsó mondatodat felejtsd el. Nem vagy te megmentő. Neki saját magát kell szeretnie. Vagy azt akarod, függő legyen tőled? Az nem szeretet.

Hasonló helyzetben vagyok, mint a lány. Nem, nem fél. (Nem tudom, miért ez az első gondolatod.)

Megszokta, hogy a férfiak barátok, és nem akarnak tőle semmi többet. Ennyi a nagy titok. Most kezdtem el fogyogatni, és egyre többen hiszik azt, hogy flörtölök. Pedig semmit nem változtam, csak egyre jobban emberszámba vesznek. Ami kibaaszott szomorú, de ez van.

2016. ápr. 12. 09:30
 7/13 anonim ***** válasza:
82%

Ha szteroidok miatt lett ilyen, lehet nem talált normális embert még, vagy addig is túlsúlyos volt és nem engedi magának látni esélyt komoly kapcsolatra. Jelezd felé, te akár komolyabbat is szeretnél.

Beszélj vele erről. Nem ismerjük életét s személyiségét.

2016. ápr. 12. 10:02
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Simán lehet, hogy összejön veled. Legyél pozitív szemléletű :). Sokat kell dicsérni meg az érzéseivel törődni. Ugyanakkor ott van a kockázat, h esetleg te mint férfi nem tetszel neki, de meg kell próbálni ;) Majd szólj, hogy hogy sikerült.
2016. ápr. 12. 11:03
 9/13 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem is kamu! Már rég meg kellett volna dugnod.

Bár gyanus hogy te is csaj vagy........

2016. ápr. 13. 08:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Nehez menet lesz. De mar el ertem hogy féltékeny legyen.. A barátnője a cinkostarsam. Es pont ra lett féltékeny mert tul sokat dumáltunk. Ez mar jelent valamit. Koszi a válaszokat. Nem ismerem csak azota hogy egyutt dolgozunk es lakunk. Régebbi infokat csak a baratnojetol tudok. Ilyenekről nem beszel. Néha közeledik,néha tavolsag tarto.. Nem megyek el a viselkedésén. Lehet csak idő kérdése.. Nekem van 26-évesen. Neki mar kevesbe.. Ketyeg a Biológiai órája :)
2016. ápr. 16. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!