Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Léttezik dundi szerelem? Mi...

Léttezik dundi szerelem? Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Itt most nem egy 70kg-os masok véleménye szerinti dundira gondolok.. Kezdem. Eddig mindig azt gondoltam,aki köver az azert van mert eszik. A tobbi csak kifogás. Most sajat magam tapasztalom,hogy ez nem igy van. Van egy kolléganőm. Egy aranyos lanyt ismertem meg benne,vidám,kedves bolondos.. Nem is latszik rajta hogy onbizalomhianyos. Egy helyen dolgozunk,es alberlotarsak is vagyunk. 130kg körül van. Pedig ha nem latnam mit eszik (a 24.orabol talan csak alvaskor vagyunk kulon)nem hinnem el hogy nem zabál. Otthon is fura draga bio cuccokat eszik. Salatakon el (bar a hogy észreveszem nem azert mert fogyni akar,hanem mert szereti) barátnője mondta szteroidos gyógyszereket szedett fel evig ezert lett akkora. Szoval a lenyeg.. Nagyon be jon es szeretnek tobbet,de bárhogy kozeledek,olyan mintha eszre sem venne. Ugy tudom 32.evesen meg nem volt senkie,ezt nem is ertem miert,mert nagyon szep arcú a súlyának ellentétben,divatosan öltözik. Fel a férfiaktól? 1x lattam amint a tükör előtt allva szemen köpte magat. Annyira gyűlöli a testet. Pedig ha engedne hogy szeressem,lehet megváltozna a helyzet.. :/

2016. ápr. 12. 01:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
Ha ilyen stílusban nyilatkozol a lányról, akkor te nem vagy szerelmes. Az meg egészen elképesztő, hogy egy feltehetően sérült lelkű, önbizalomhiányos nő előtt szándékosan flörtölsz a "barátnőjével", hogy féltékennyé tedd, nem egészen értem, mi a célod ezzel - ha egy jó nagyot bele akarsz rúgni, a legjobb úton jársz, de ettől nem fog a karjaidba omlani. Akármennyire is ketyeg a biológiai órája, ahogy azt förtelmesen undorító cinizmussal megjegyezted.
2016. ápr. 16. 01:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Az lehet a gond, hogy a "dundi szerelem" érzi, hogy nem szereted, le is nézed és csak kihasználni akarod!
2016. ápr. 20. 22:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Szegény lány. Játszmázol, mint valami pitsa. Semmi szíved?

Undorítóan beszélsz róla. Mintha csak azért kéne, mert aki nálad szebb, annál nem mersz bepróbálkozni.

2016. ápr. 20. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!