Vannak itt dundi, félénk, szűz lányok (18-22 évesek) akik szeretetre odafigyelésre vágynak? 22F
ouhuhuhoo buhaha, dundi,félénk stb, jaaaj jaaaj.. ne aggódj valamelyik még direktbe pont ezért mert ő dundi még nagyobb a szája mint aki nem az.
Ez nem tesz semmit.
dundi félénkek :DDD XD XD XD
hátmég szűz lányok... a kövér lányok már 14 éves korunkban megerőszakolnak minden srácot maguk körül. :D
agresszívek, nagyszájúak és úgy tudnak tapadni a pasikra, hogy az isten nem vakarja le őket.
tehát más szóval igen, pont olyan lányokra, akiknél nem kell tepernie, mert oh jaj, ő nekik ő is pont jó lesz. Ez milyen hízelgő kérdező,
kb jó hogy nem "aki elég kiszolgáltatott, nincs más választása rajtam kívül, mert amúgy normális csajt nem tudok szerezni" az írjon.
7-esnek, 9-esnek igaza van!
Én voltam dundi, azért jött össze velem az akkor pasim, mert tudta, hogy egy jó nőnek nem kellene.
Ez az igazság, én meg el voltam ájulva, hogy "Ó, itt a szerelem!".
Szépnek szép arcom volt mindig is.
Lefogytam, kiedzettem a testem, megszépültem, jöttek a konfliktusok.
Nem bírta elviselni, hogy megváltoztam, hogy megnéznek, utálta a miniszoknyát, stb...
Kis nyikhaj!
Igaza van a két válaszolónak, jobb híján kéne neked az a dundi szűzlány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!