Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekli a 30-as nőket a 20-on éves fiúk?
Engem 18 éves korosztálytól a 40-as korosztályig érdekelnek a nők viszont 30 felett a nők már nem nagyon érdeklődnek a fiatalabb férfiak felé.
(Bezzeg az idősebb férfiak megnézik a fiatal lányokat)
Nem olyan nőkre gondolok, akik kapcsolatba vannak azt nem kell túlmagyarázni.
Viszont a szingli nőket nem értem. Mi ennek az oka? Úgy gondolják, hogy lent nincs megfelelő mérete, vagy, hogy nem tudná kielégíteni őt?
Nem tartós kapcsolatra gondolok, hanem olyanra, mint pl. a szexkapcsolat.
De lehet csak én örülnék ennek, csak én kedvelem az érettebb hölgyeket. A rosszlanyok.hu -n is (nem járok prostikhoz és sose próbáltam, nem is akarom) megfigyelhető, hogy gyakori az idősebb nők körében a magasabb alsó korhatár meghúzása.
Privátban is várom a véleményeket.
24/F
Nem...fiatalabb nőt hazavinnék.
De, számomra az idősebb nők vonzóbbak. Komolyabbak.
Biztos vannak olyanok,akiket érdeklnek a 20-on évesek.
De ha feljössz ide egy átlag napon vagy kimész az utcára,azt látod,hogy a 18 körülieknek is a 30-as pasi kell,és nem valószínű,hogy idősebb korukra lejjebb megy a korhatár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!