Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem érdekli a 30-as...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdekli a 30-as nőket a 20-on éves fiúk?

Figyelt kérdés

Engem 18 éves korosztálytól a 40-as korosztályig érdekelnek a nők viszont 30 felett a nők már nem nagyon érdeklődnek a fiatalabb férfiak felé.

(Bezzeg az idősebb férfiak megnézik a fiatal lányokat)

Nem olyan nőkre gondolok, akik kapcsolatba vannak azt nem kell túlmagyarázni.

Viszont a szingli nőket nem értem. Mi ennek az oka? Úgy gondolják, hogy lent nincs megfelelő mérete, vagy, hogy nem tudná kielégíteni őt?

Nem tartós kapcsolatra gondolok, hanem olyanra, mint pl. a szexkapcsolat.

De lehet csak én örülnék ennek, csak én kedvelem az érettebb hölgyeket. A rosszlanyok.hu -n is (nem járok prostikhoz és sose próbáltam, nem is akarom) megfigyelhető, hogy gyakori az idősebb nők körében a magasabb alsó korhatár meghúzása.

Privátban is várom a véleményeket.

24/F

2019. aug. 18. 12:01
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
91%
Behalok, mik vannak! Most komolyan ezért kell idősebb nő, mert a numerákat nem tudjátok hazavinni? ááááááááááááááá
2019. aug. 22. 01:07
 32/36 A kérdező kommentje:

Nem...fiatalabb nőt hazavinnék.

De, számomra az idősebb nők vonzóbbak. Komolyabbak.

2019. aug. 22. 01:13
 33/36 anonim ***** válasza:
Ja,meg azok könnyebben belemennek szexlapcsolatba...
2019. aug. 22. 12:10
 34/36 anonim ***** válasza:
88%
Könnyebben, csak komoly, érett férfiakkal, nem kissrácokkal.
2019. aug. 22. 12:59
 35/36 anonim ***** válasza:

Biztos vannak olyanok,akiket érdeklnek a 20-on évesek.

De ha feljössz ide egy átlag napon vagy kimész az utcára,azt látod,hogy a 18 körülieknek is a 30-as pasi kell,és nem valószínű,hogy idősebb korukra lejjebb megy a korhatár.

2019. aug. 30. 16:51
 36/36 anonim ***** válasza:
A 30-as nők már megjárták a pénisz-körhintát, és abban a korban vannak amikor még vonzóak jó esetben de tudatosult bennük hogy ketyeg az óra, meg kéne már állapodni. Ezért nem kell nekik már a kósza kaland és ezért fontos nekik az egzisztenciális háttér egy férfinél.
2019. aug. 30. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!