Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőket tényleg nem érdekli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket tényleg nem érdekli ha egy férfinak fitymaszűkületem van vagy csak én voltam eddig szerencsés nőkkel nőkkel?

Figyelt kérdés
Nekem fitymaszűkületem van. Tudom Meg kéne csináltatni De valahogy nem akarom mert sok rosszat hallottam RÓLA. Eddig minden orvos a teljes metélést akart csinálni. Azt mondják sokan hogy a nőket ez nagyon zavarja Én eddig hat nővel voltam és eddig egyiket sem zavarta, most akkor mi az igazság?
2019. jan. 13. 16:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nekem részleges van és nem volt vele gond, sőt előnyös volt, mert jobban érezte eddig minden partner
2019. jan. 13. 16:18
 2/15 anonim ***** válasza:
Fitymaszűkületessel? Na még mit nem...
2019. jan. 13. 16:21
 3/15 anonim ***** válasza:

Attól függ: párkapcsolaton belül nem probléma, bár próbálnálak finoman rábeszélni.

Ha nem tervezek valakivel sokáig, akkor szó sem lehet fitymaszűkületről, kizárt.

28/N

2019. jan. 13. 16:32
 4/15 anonim ***** válasza:
18%

Akkor jó igénytelennel találkoztál, ugyanis fitymaszűkület a nem megfelelő higiénia miatt alakul ki. Talán mosni kéne.

De valamilyen betegség is okozhatja, de az se szerencsés.

Ez a távozz sátán kategória

2019. jan. 13. 16:39
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

#4:

Jó nagy hülyeséget írtál :D

dehogy a nem megfelelő higiénia miatt

a teljes fitymaszűkület sokszor nehezen tartható tisztán, hisz nem húzható vissza a bőr, de nem emiatt alakul ki

2019. jan. 13. 16:40
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Ha szűkületed van huzzál orvoshoz ne legyél lusta

25N

2019. jan. 13. 16:41
 7/15 A kérdező kommentje:
4. Egyáltalán nem igénytelen nők voltak és egyáltalán nincsen szaga és nem nedvesedik talán még illatosabb mint más férfiaknak ugyanis nagyon szépen ki lehet öblögetni vízben és rendszeresen tisztálkodok. Sokkal nagyobb hangsúlyt fektetek a higiéniára pontosan emiatt jobban mint más férfi
2019. jan. 13. 16:42
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
Illatosabb...hát ezen felröhögtem. :D
2019. jan. 13. 17:01
 9/15 A kérdező kommentje:
8. Igen, nálam pl szex előtt mindig van tisztálkodás. Nekem különösen fontos a higiénia
2019. jan. 13. 17:05
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem csak nálad kérdező. :D :D Azért az emberek nagyobb részének ez szintén fontos, tehát nem vagy kivételes ember emiatt.

Na de illatos fa.sz?Max.a tusfürdőtől, attól sem túl sokáig.Nevezzük azt inkább nem kellemetlen szagúnak, avagy semlegesnek.Ez tényleg fedi a valóságot.Bár tényleg jelenlévő fitymaszűkületnél erősen kétségeim vannak, bármennyire is állítod az ellenkezőjét.

2019. jan. 13. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!