Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket tényleg nem érdekli ha egy férfinak fitymaszűkületem van vagy csak én voltam eddig szerencsés nőkkel nőkkel?
Attól függ: párkapcsolaton belül nem probléma, bár próbálnálak finoman rábeszélni.
Ha nem tervezek valakivel sokáig, akkor szó sem lehet fitymaszűkületről, kizárt.
28/N
Akkor jó igénytelennel találkoztál, ugyanis fitymaszűkület a nem megfelelő higiénia miatt alakul ki. Talán mosni kéne.
De valamilyen betegség is okozhatja, de az se szerencsés.
Ez a távozz sátán kategória
#4:
Jó nagy hülyeséget írtál :D
dehogy a nem megfelelő higiénia miatt
a teljes fitymaszűkület sokszor nehezen tartható tisztán, hisz nem húzható vissza a bőr, de nem emiatt alakul ki
Ha szűkületed van huzzál orvoshoz ne legyél lusta
25N
Nem csak nálad kérdező. :D :D Azért az emberek nagyobb részének ez szintén fontos, tehát nem vagy kivételes ember emiatt.
Na de illatos fa.sz?Max.a tusfürdőtől, attól sem túl sokáig.Nevezzük azt inkább nem kellemetlen szagúnak, avagy semlegesnek.Ez tényleg fedi a valóságot.Bár tényleg jelenlévő fitymaszűkületnél erősen kétségeim vannak, bármennyire is állítod az ellenkezőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!