Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket tényleg nem érdekli ha egy férfinak fitymaszűkületem van vagy csak én voltam eddig szerencsés nőkkel nőkkel?
Figyelt kérdés
Nekem fitymaszűkületem van. Tudom Meg kéne csináltatni De valahogy nem akarom mert sok rosszat hallottam RÓLA. Eddig minden orvos a teljes metélést akart csinálni. Azt mondják sokan hogy a nőket ez nagyon zavarja Én eddig hat nővel voltam és eddig egyiket sem zavarta, most akkor mi az igazság?2019. jan. 13. 16:17
11/15 A kérdező kommentje:
10. Ezzel az erővel ne csókolózás mert állítólag a szájban több baktérium van mint a székletben.
2019. jan. 13. 19:17
12/15 anonim válasza:
Kérdező ez most éppen hogyan kapcsolódik a témához?
A szájban pont nincs fitymaszűkület, jóval könnyebb tisztántartani, ha erre értetted. Fogorvoshoz is lehet járni, hogy a problémás fogakat megoldja. Az már más lap, hogy valóban nincs erre igénye mindenkinek, mint ahogy neked sem a problémád megoldására ilyen - olyan hallomások alapján.
13/15 A kérdező kommentje:
12. Ha olyan piszkos lenne a péniszem akkor az hogy lehet hogy az előző barátnőm sosem kapott gombás fertőzést, pedig állítása szerint amikor az exével volt állandóan gombás volt
2019. jan. 13. 22:18
14/15 anonim válasza:
A fizyma szűkület engem is zavarna , a metél pénisz még szerintem szebb is minnt a sima
15/15 anonim válasza:
Bátorításként elmondom, hogy én is felnőttként vettem rá magamat és abszolút meg vagyok vele elégedve. Könnyen kezelhető, illetve érzéketlenség helyett bizonyos esetekben még intenzívebben is érzem a szexuális eseményeket. Nálam szerencsére semmilyen negatív következménnyel nem járt. Én ezt nem húznám sokáig ilyen hülyeségekre hivatkozva, már bocs! Ugyanis súlyos szövődményekkel járhat és akkor nagyobb baj is lesz a mostani aggodalmaknál. Mint például péniszrák. Nem hiába nem lehet felhúzni, hiszen súlyos akkut gyulladásban van. Aminek további következménye lehet. Mindemellett ez egy jelzés a lélektől pontosan olyan formában, hogy változtatásra van szükséged és bátorságot is kell merítened a helyzetből. Ha ebben sem vagy bátor, akkor ebből kiindulva további bajok következhetnek belőle. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!