Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a pasimat de unom hogy annyira egoista. Állandóan a farkát isteniti és hogy szerencsés vagyok hogy megb. z. Pedig vékony átlag farka van, legszívesebben a fejéhez vagnam. Minden férfi így imádja a f@rkat?
Figyelt kérdés
2018. jan. 4. 12:19
2/9 anonim válasza:
Nem mindenki olyan,nekem kicsit több az átlagostól de nem mondtam soha hogy milyen szép milyen jó 👍
4/9 anonim válasza:
En imadom az enyemet, de nem hangoztatom hisz en se vagyok arra kivancsi ha a lany a puncijat isteniti
5/9 anonim válasza:
Vagd a fejehez. Aztan nezd a reakciojat, vicces lessz hidd el! :D Tobbet nem fog nagykepuskodni vele.
6/9 Ramone válasza:
Csak azok istenitik akik erre fordították az időt és nem arra hogy megtanulják használni
7/9 anonim válasza:
Nem minden pasi ilyen. Tedd szóvá nyugodtan.
9/9 anonim válasza:
Kicsit törd le a szarvát. Mondd el amit nekünk: hogy átlag vékony farka van és örülhet neki, hogy a te puncidba jó, és persze ez is a te puncid érdeme, nem pedig az ő farkáé ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!