Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki olyan szerencsés, hogy már fiatalon (14-16 évesen) van párja, és szexelnek?
Én meg 21 évesen még csak egyszer szexeltem, és barátnőm sosem volt:/
És nagyon zavar már ez, szívesen lennék azok helyében akik már fiatalon kezdik ez...
2-es.
Ebben lehet igazság, de néha már én is úgy érzem, hogy nem érdeklnek a lányok, a sok sikertelenség miatt:(
En 14 voltam amikor amikir osszejottem a baratommal es azota is egyutt vagyunk
Ne zavarjon a dolog mert mindenkire maskora talal ra a szerelem
"Nem olyan biztos azért, hogy olyan jó nekik. 21 éves korukra legalábbis már nem sok újat lehet mutatni nekik és sivár lesz a másik nemhez a viszonyuk."
Bírom, mikor a szüzek összeállnak és ilyen fassàgokat találnak ki:D
Valahogy most lemaradt a "felnőttnek akarnak tűnni" c. dolog. :D
Aki 14 éves korában aktív nemi életet él, annak elég nagy a valószínűsége, hogy a húszas éveire “kiég”.
Én 20 évesen kezdtem a felnőttek játékát játszani, és semmiről sem maradtam le.
Mindennek megvan a maga ideje. Véleményem szerint a kamaszkor nem alkalmas arra, hogy olyan dolgokkal töltsük, amik ennyire megterhelőek lelkileg, pazichikailag.
Mert lássuk be, amikor az ember kamaszodik, bőven elég problémája van. És a szex azért elég összetett dolog, akár az érzelmi, akár az értelmi oldalát tekintjük.
Semmiről sem vagy lemaradva, kedves kérdező. Csak ne görcsölj, mert akkor tuti nem jön össze semmi. Csak lazán.
Kérdező, csak egy jó tanács, ne hasonlítgasd annyira magad másokhoz, nem annyira jó dolog.
Egyébként, menj többet bulizni, lazíts többet, ismerkedj. Ha nem megy könnyen, mert görcsös vagy, verj be egy felest aztán hajts rá a lányokra. Idővel kialakul. A lényeg, hogy ne agyalj rajta, csak csináld.
ahogy észrevettem fiatalokon, akik barátnőznek, nekik mindig volt egy példakép (apuka, nagybácsi, tesó), akit megfigyelve és utánozva könnyű barátnőt szerezni.
Tényleg nem nehéz a dolog, 2 dolgon múlik ebben a korban, és mind a két dolog fejleszthető, szinte minimális energia befektetéssel:
- külső
- udvarlás
külső: ha már minimálisan sportolsz, néha levágatod a hajad, fürdesz rendesen, kihúzod magad és minimális öltözködési stílusod van, bőven elég
udvarlás: légy nyitott, kedves, mintha az anyukádnak szülinapja lenne, kérdezz, hallgass és ne légy bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!