Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem érdekli a 30-as...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdekli a 30-as nőket a 20-on éves fiúk?

Figyelt kérdés

Engem 18 éves korosztálytól a 40-as korosztályig érdekelnek a nők viszont 30 felett a nők már nem nagyon érdeklődnek a fiatalabb férfiak felé.

(Bezzeg az idősebb férfiak megnézik a fiatal lányokat)

Nem olyan nőkre gondolok, akik kapcsolatba vannak azt nem kell túlmagyarázni.

Viszont a szingli nőket nem értem. Mi ennek az oka? Úgy gondolják, hogy lent nincs megfelelő mérete, vagy, hogy nem tudná kielégíteni őt?

Nem tartós kapcsolatra gondolok, hanem olyanra, mint pl. a szexkapcsolat.

De lehet csak én örülnék ennek, csak én kedvelem az érettebb hölgyeket. A rosszlanyok.hu -n is (nem járok prostikhoz és sose próbáltam, nem is akarom) megfigyelhető, hogy gyakori az idősebb nők körében a magasabb alsó korhatár meghúzása.

Privátban is várom a véleményeket.

24/F

2019. aug. 18. 12:01
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Mármint fordítva. Férfi vagyok.

Valóban nem voltam még nálam idősebbel.

2019. aug. 19. 16:45
 22/36 A kérdező kommentje:
De nem adom fel...makacs vagyok!
2019. aug. 19. 17:22
 23/36 anonim ***** válasza:
4%
30-as nőként csak huszonéves pasikkal szexelek,és ez így is lesz amíg megtehetem.Az biztos hogy 40-esekhez sosem lesz gusztusom,ha majd nem jut fiatal inkább megfizetek egy 25 évest.
2019. aug. 19. 18:20
 24/36 A kérdező kommentje:
23-as, és te miért választod a fiatalabbakat?
2019. aug. 19. 19:04
 25/36 anonim ***** válasza:
50%

1.: Tisztelet a kivételnek, de a mai 20-on éves fiúk...tiszta csicskák.

2.: A 30-as nő már nem dugópajtit, hanem férjet keres, vagy elvált, és új szponzort magának és a pujájának. Ehhez egy 20-on éves srác csóró és/vagy gyerek még.

Saját tapasztalat: A 40+ -os korosztályban vadászgass!

Sok sikert, töki!

2019. aug. 20. 11:10
 26/36 anonim ***** válasza:

Most esett le!

Kérdező, te azért akarsz 30-as nőt, mert annak van saját lakása, és nem kell anyuék előtt óvatoskodni amikor felviszed?

2019. aug. 20. 12:47
 27/36 A kérdező kommentje:

Mivel én jelenleg anyáméknál lakok, így hogy máshogy kellett volna megközelítenem a dolgot?

Meg azért én úgy gondolom a legtöbb szingli nő 30 felett már nem az anyjával él.

Nem az az indok, de hülyén nézne rám anyám, ha beállítanák egy 30-as nővel, nem? :D

Az ilyet jobb titkolni. Egyébként meg szobát foglalnék egy napra azt kész, de mint írtam, csóró vagyok (egyenlőre) így ez is csak nagy ritkán fordulhatna elő.

2019. aug. 20. 12:53
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
32 éves vagyok bár külsőre max 25nek mondanak. Mostanában belebonyolódtam fiatalabbakkal. 22 éves is volt. Nálam sem gyakori. Az ok pedig, hogy lassan családot szeretnék. Egy huszonévessel pedig ez nem menne. Ribi meg nem vagyok, hogy összefeküdjek csak úgy...
2019. aug. 21. 20:15
 29/36 anonim ***** válasza:

Hát vannak bajok a felfogásokkal...azért nem jó a 20 éves, mert nincs egzisztenciája. Na ne mondd, mégis miért is kéne rendelkeznie egy 20 éves srácnak azzal? Aztán ne anyagiasodjanak el mi?

Kedves kérdező, ha azt szeretnéd, hogy felszedjen egy 30 fölötti hölgy - mert ő fog téged felszedni, nem te őt, teljesen mindegy, mennyire vagy casanova :D, akkor járj olyan helyekre, ahol nem 18, hanem 25 a korhatár és húzd ki magad, legyél közvetlen, előzékeny és tisztelettudó, akkor nagy baj nem érhet. Legfeljebb úgy jársz, mint Barney Stinson a "pumával" :D 26F

2019. aug. 21. 20:19
 30/36 anonim ***** válasza:

Én is pont ezt mondtam, kérdező.

Anyádéknál laksz, kínos oda nőt felvinni, és nincs pénz szobára, hát keresel olyat, akinek már van egzisztenciája, gond megoldva.

Pár év, és azért fogsz picsogni, hogy a nők csak a pénzre hajtanak....

2019. aug. 21. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!