Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen hülye találhatta azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hülye találhatta azt ki, hogy a nőket kevésbé érdekli a szex mint a férfiakat?

Figyelt kérdés
Gondolom valami pedofil pap lehetett, ők szoktak ilyen baromságokat terjeszteni.

2018. máj. 29. 18:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
31%

Kedves kérdező! Neked sincs sok tapasztalatod a témában.

Meg aztán ott van a biológia is, de ez már túl magas dimenzió neked, ebbe inkább bele sem megyek.

Mondjuk ha egy proli panel negyedben szocializálódtál, akkor értem a kérdésed, ott már 12 évesen "tantárgy" az orál a lányok körében.

Szép álmokat!

Ja még annyi, hogy a válások és megcsalások mélyén általában a feleség frigiditása, vagy a szex hiánya áll... és nem a férfiak részéről.

2018. máj. 29. 19:05
 2/14 anonim ***** válasza:
27%
Mit szívtál?
2018. máj. 29. 19:06
 3/14 A kérdező kommentje:

"Ja még annyi, hogy a válások és megcsalások mélyén általában a feleség frigiditása, vagy a szex hiánya áll... és nem a férfiak részéről."

Kedves Nemtomki! Ez nem jelent semmit, mert ha egy nő frigiddé válik a férjével, az nem azt jelenti, hogy más férfiakkal is az, sőt...

2018. máj. 29. 19:09
 4/14 anonim ***** válasza:
17%
Mondom hogy tapasztalatlan vagy. Ne is erőltesd.
2018. máj. 29. 19:15
 5/14 A kérdező kommentje:

"Meg aztán ott van a biológia is"

Ezt azért még kifejthetnéd. Hol van az elírva a biológia könyvekben, hogy a nőket kevésbé érdekli a szex? Tudnál idézni ebből?

2018. máj. 29. 19:22
 6/14 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem a pasikat jobban érdekli,vagy inkább másképpen érdekli, és ők többet beszélnek róla.A férfiak még fizetni is képesek a szexért,azért ez a lányokra nem jellemző.
2018. máj. 29. 19:26
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Ezt csak gyerekek hiszik.
2018. máj. 29. 19:26
 8/14 A kérdező kommentje:
#6 Ez igaz , viszont vannak férfi prostik is akiket nők vesznek ígénybe, de a női prostik valóban jóval többen vannak. Viszont a nőknek azért se kell szexért fizetniük, mert ők minden ujjukra találnának partnert ha éppen dugni akarnak, férfiaknál ez többnyire nem így van..
2018. máj. 29. 19:32
 9/14 anonim ***** válasza:
83%

Nők ezrei élik úgy le az életüket h nem élnek át orgazmust. Ez nem azt jelenti h nem élvezik a szexet, nem szeretik azt. De nem olyan fontos számukra, mibt egy férfi számára, akiknek jóval könnyebb elélvezniük (akár önmaguk által)

Nyilván vannak olyan nők akiknek nagyobb a szexuális étvágyuk, de jellemzőbb h kevésbé "heves vérmérsékletűek" a hölgyek

2018. máj. 29. 19:55
 10/14 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de szerintem ez igaz. Amíg a fiúk minden második lányt "húú de megb.sznának", addig a lányok nem nagyon gondolnak ilyenekre.
2018. máj. 29. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!