Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Salátapuncinál mire kell figyelni szex közben?
Lehet hogy hülye kérdés, de eddig egy lánnyal szexeltem neki baba puncija volt. Viszont a barátnőmnek saláta van. És ugye a kilógó ajkak miatt gondolom figyelni kell arra hogy nem "gyűrödjön össze" szexnél, mert az fájhat neki. Tehát behatolásnál szét kell húzni az ajkakat?
Pl misszionárius póznál hogy tudom betenni neki?
Bocsánat a hülye kérdésért, de eddig csak 1x szexeltem.
Köszi!
Nem kell semmi efféle figyelmet fordítanod rá...egyszerűen szeresd és okozz neki örömet!
De kérem aki a női nemi szervet így aposztrofálja az legyen kedves vágja fejbe magát!
Előre is köszönöm!
Jó esetben a behatolás előtt a lány már felizgult, kivánós, olyankor a kisajkak is szétnyílnak, és eléggé nedvesek ahhoz, hogy ne tapadjanak, ne gyűrődjenek be. Akinek már van tapasztalata, az segít betenni, és beigazítja, hogy jól becsússzon. Nem szokott probléma lenni, viszont az nagyon kellemes, hogy mindenütt nedves punci van, kívül-belül, még a zacsimat is símogatja!
Most nem volt kérdés, de szerintem hálát adhat a teremtőnek, akinek nagyobbak a kisajkai, mert sokkal jobban lehet izgatni, szopogatni, beszívni, nyelvet közéjük illeszteni, mmmmm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!