Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar a barátnőtök haja szex közben?
Figyelt kérdés
Nagyon hosszú haja van a barátnőmnek és mindig odalóg. Engem zavar2018. máj. 29. 17:15
1/11 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy gumizza össze szex előtt.
Ne legyél már tutyimutyi...
2/11 anonim válasza:
Az én páromat, sőt engem is. Hogy lehet így kényelmesen szexelni? :D Beszéld meg vele, hogy kösse össze egy kontyba. :)
3/11 A kérdező kommentje:
De ő nem akarja begumizni
2018. máj. 29. 17:20
4/11 anonim válasza:
Bazz micsoda gondok -.- egyre fárasztóbb ez az oldal...
5/11 anonim válasza:
Hát de lóg mind a kettőtök arcába. Akkor vágja le rövidre. :"D Nem hiszem el, hogy ez neki így jó. Nekem akkor volt kiengedve a hajam amikor elfelejtettem páromhoz hajgumit vinni, és minden zárva volt már. Húzta a hajam ahogy rákönyökölt, lógott az arcomba, nem tudtunk kényelmesen együtt lenni. És valaki ezt önként csinálja. o.O
6/11 anonim válasza:
én se szeretném összekötni a hajamat szex közben, mert ha ki van engedve, sokkal szebbnek érzem magam. nála is ilyen gondok lehetnek.
7/11 anonim válasza:
Az enyémből ki szokta húzni a gumit, aztán szex közben igazgatja, megmarkolja. Nagyon izgatja, uh abban maradtunk, hogy addig csinálhatja, amíg nem szólok, hogy már fáj. Igazából engem is izgat, még nem szóltam neki érte.
8/11 anonim válasza:
Nekem is hosszú hajam van de csak szopáshoz kötöm össze. És nem is zavar máskor.
9/11 anonim válasza:
Irigylésre méltó problémák, 256. rész
10/11 anonim válasza:
én barátomat is szokta zavarni, mindig rám szol olyankor, én meg átrakom a másik oldalra, aztán probléma megoldva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!