Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiakat miért nem érdekli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat miért nem érdekli ha meztelen- vagy szexképek kerülnének ki róluk úgy, mint a nőket?

Figyelt kérdés
Barátommal 3 év után szétváltunk (amúgy jó viszonyban) és mindkettőnknek vannak a másikról meztelen képei, meg olyanok is amik szex közben készültek arccal. Mondtam hogy kitörölhetnénk őket egymás előtt, de azt mondta egyrészt már amúgy is mindketten lementhettük őket máshová előtte (nem tudnánk a másik igazat mond-e tényleg törli), másrészt azt mondta ő nem szégyelli a testét, jól néz ki, nem is egy csúnya lánnyal szexel, szóval ő nem teszi ki őket, de ha egyszer kikerülnének a netre, őt nem érdekelné, mert nincs mi miatt szégyellnie magát
2018. júl. 22. 09:24
 1/10 A kérdező kommentje:
22/L, 26/F
2018. júl. 22. 09:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy mondta: nem ciki, hogy egy szép lánnyal dugott.
2018. júl. 22. 09:28
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Engem sem zavar az ilyesmi. Volt már példa hogy egy ilyen miatt jelentkeztek lányok, hogy tetszett nekik a méretes farkam.:D Szóval inkább örülök a reklámnak.
2018. júl. 22. 09:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Vegulis ezzel azt mondja, hogy kar bizalmatlankodni, mert abban igaza van, hogy ki tudja hany masolat lapul...
2018. júl. 22. 09:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Engem sem érdekelne pedig én nő vagyok.
2018. júl. 22. 10:08
 6/10 anonim ***** válasza:
az mindegy hogy szégyenlős vagy nem ha te azt akarod hogy letörölje akkor neki illegális tárolnia a gépén
2018. júl. 22. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs rajta az arcom nem érdekelne.
2018. júl. 22. 10:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert rájuk nincs akkora kereslet mint a nőkre.
2018. júl. 22. 11:22
 9/10 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem a gyökere az, hogy férfiaknak mégis csak büszkeségre ad okot egy jó csajt megfektetni (erőfeszítést kell tenni), míg nőnél ez már kevésbé az (szét kell tenni a lábat).

Ilyen képet látva a legtöbb férfi irigykedne a srácra, a csajt meg elkönyvelné valami ribinek, akit dugna, de másra nem kéne.

2018. júl. 22. 12:44
 10/10 anonim ***** válasza:
10%
ribi
2018. júl. 22. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!