Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan szitu hogy meztelenül látott titeket egy jóképű férfi és izgatott a helyzet? Esetleg rá is játszottatok, úgy helyezkedtetek? Pl: Szaunában, orvosi vizsgálaton?
Figyelt kérdés
2018. júl. 17. 07:01
1/8 anonim válasza:
Orvosi vizsgálaton??
Normális vagy?
Az ilyen a helyeken az ember inkább kellemetlenül érzi magát és nem fog a helyzettől brnedvesedni meg kacérkodni a dokival
Aki még is annak Agyban nagy baj lehet!!!!
Amúgy igen ezen kívűl látott férfi meztelenül
Az pedig a Párom!
De egy vadidegennel nem illegnék meg billegnék
24N
3/8 anonim válasza:
Igen, volt. A párom haverja nálunk vendégeskedett, és elmentek inni. A "haver" jól berúgott, és bejött a fürdőbe, amíg zuhanyoztam. Én erre egy enyhe sikollyal reagáltam, és hozzávágtam a tusfürdőt.
4/8 anonim válasza:
Meztelenül nem láttak még véletlen de szeretem ha megnéznek izgat egy picit.
6/8 anonim válasza:
Nem. De nem is vágyom ilyesmire. Egyedül a párom nézegessen mindeki más keresen magának mást.
7/8 anonim válasza:
Tangában melltartó nélkül sokan láttak már ha ez számít :)
8/8 anonim válasza:
Szaunában rendszeresen látnak meztelenül és én is látok másokat, de ennek semmi köze a szexhez. Ilyenkor egyáltalán nem izgat a helyzet, mert ez nem arról szól. Ugyanúgy ahogyan az orvosnál sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!