Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom azt, hogy a 80/20-as szabály a szexre is érvényes? (bővebben lent)
A szexre lehet, hogy érvényes, de a farokméret és a női kielégülés összefüggésére biztosan nem. Ugyanis a legfontosabb nemiszerv nem a pénisz, hanem az agy. Ott dől el. Nőknél ugyanígy.
A levezetésedben a nők kínálati többletét (?) nem értem, hiszen az is igaz, hogy a férfiak 80%-a a nők 20%-ára hajt. A "top nők" számára nem ugyanakkora a mozgástér?
#1: "A levezetésedben a nők kínálati többletét (?) nem értem, hiszen az is igaz, hogy a férfiak 80%-a a nők 20%-ára hajt. A "top nők" számára nem ugyanakkora a mozgástér?"
Ez nem igaz, elég ha körbenézel, hogy kifejezetten helyes, sportos, humoros pasik milyen szürke, unalmas és teljesen átlagos lányokkal vannak sokszor együtt. Míg ez a differencia fordított esetben elképzelhetetlen. Illetve a pasik 80%-a biztosan vágyakozik a top20-as csajok iránt, de semmi esélyük, míg a top 50-60%-os csajok is simán labdába rúghatnak egy top pasinál csak utóbbi elköteleződése nem biztos, hogy olyan erős iránta, mint egy top 90-es csaj iránt. Ha érted mire gondolok.
Szerintem ez így nem állja meg a helyét, a méretek miatt sem, meg a nőknek nem csak a lószerszámokkal tudnak élvezni.
Az ismerkedés, a férfias tulajdonságok a szűk keresztmetszet, ott van jobban jelen a 80/20-as szabály. hogy csak a legvonzóbb személyiségű férfiakhoz, vagy társkeresőkön a legszuperebb képeket csináló férfiakhoz tartanak a nők. Amikor méár szexre kerül sor, ott már nem olyan sok eset van, hogy a nő azt mondja hogy inkább mégsem, max ha csak nagyon hervadt teljesítményt mutat az adott férfi. Meg közrejátszik a placebohatás is, hogy mindig az aktuális kívánt pasival élvezi legjobban a szexet, a korábbiakat gyengébbnek ítéli meg. A férfiak közepe, alja meg ugye el se jut a szexig, hogy "bizonyítson"
Ez a statisztikai hivatal által sem alátámasztott adat.
De!!!!!! Most egyet fogok veled érteni, mert legalább megkapod a pozitív visszacsatolást az elméletedre. Ettől jobban érzed magad, hogy te nem abba 15%-nyi életképtelen suhanc közé tartozol aki elvárja anyagi jogon a szexet de a max erőfeszítés amit hajlandó vagy ezért megtenni az maximum 1 hellónál kimerül. Tehát a világgal van a baj és véletlen sem veled!
Ez a felismerés nyugodtá tesz egy időre, de nem boldoggá. És aztán jön a frusztáltság mert ettől te sajnos még ugyanott tartasz mint a 10 éves unokaöcsém.
Én ezzel köszönöm meg neked, hogy az ehhez hasonló nyomoronc elméletek és hívői felnyitották a szemem, mekkora rinyagép vagyok. És elindulhattam a tettek mezején, gogy sikeres életem legyen. Nélkületek még is itt nyafognék és kanapé elméleteket gyártanék arról miért hibás a világ amiért nekem nem adja az ölembe az elképzeléseim.
Szóval teljesen igazad van! És köszönök mindent!
#4: Csak nehogy véletlenül egyszer majd egy aranyos, de hedonista szép kiscsajjal - akit esetleg életed szerelmének tartasz és mindenben passzoltok kivéve egyben - hozzon össze a sors, aki lelkiismeret furdalás nélkül a szemedbe mondja: "Figyelj, nekem túl kicsi a péniszed, én a nagyobbhoz vagyok szokva és az elégít ki igazán. Ez így nem fog menni"
Az ilyen párbeszéd számomra felérne egy selyemzsinórral.
Huh... hát elég nagy paraszt lenne egy ilyen csaj szóval akkor a nők terén az izlésem erősen kritika alá venném.
De ne aggódj kérdező, 1000% hogy ilyen problémám az életbe sosem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!