Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a férfiak, hogy a nőket annyira érdekli a péniszük mérete vagy formája?
En azt gondolom, hogy ez olyan mint a hir. Megnezed a 2 konkurens TV csatorna hiradojat, es valahol a ketto kozott van az igazsag.
Tehat a ferfiak ugy gondoljak, h mi mint a Sex es NewYorkban a kielt senkik, ugy beszelunk a farkukrol, kozbe meg nem. De ne hazudja nekem senki, h amugy ha elso randin lefekszik egy kb 7 centivel megatkozott hapsival, ott lesz 2. randi is, ugy h a no nem aszex.
Egyébként akik ennyire depressziósak, azok nem a 7 cm-es fütyijüket írják ki, hanem a 14-15 centist.
Ez pedig tényleg szellemi fogyatékosságra utal.
Miért hiszik azt a nők, hogy minden férfi egyforma? - tehetnénk fel egy újabb sztereotíp kérdést.
Engem nem különösebben érdekel a farkam mérete, bár jól meg is vagyok áldva odalent. Ha kisebb lenne, mondjuk 14-15 centi, akkor se zavarna. Egyetlen dolog tudna feszélyezni, ha mondjuk torz lenne a formája, vagy szimplán csak nem lenne esztétikus, kívánatos.
"Nem számít a méret de azért ne legyen kicsi"
Mert ezt mondják a nők.
Mert "A méret nem számít, csak kicsi ne legyen". Az enyémet már többen is nagyon megdicsérték (esztétikára), és mondták hogy milyen jó érzést nyújt. Voltak akiknek picit nagy volt. És volt egy eset, amikor a csaj "mélyebbre... Tövig. Még" , illetve meg is jegyezte hogy bezzeg az exének nagyobb volt, meg azt hitte nekem biztos nagy van , mert olyan férfias vagyok .
Na, hát ezért... Megjegyzem: Az átlag tartomány tetején van a méretem, és most éppen "parlagon van"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!