Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gondolják úgy a férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják úgy a férfiak, hogy a péniszük annyira érdekel képen is?

Figyelt kérdés
Imponálni akarnak? Izgatja őket, hogy látom?
2018. nov. 12. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Igen, izgatja őket a tudat, hogy megnézed, ha meg még szépnek is tartod akkor nyilván még jobban örülnek.
2018. nov. 12. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Mert fogalmuk sincs a nők működéséről. Fogalmuk sincs róla, mivel lehet felizgatni egy nőt. Magukból indulnak ki, mivel őket felizgatja egy testrész látványa. Nem éreznek késztetést arra, hogy megtudják, téged mi érdekel.
2018. nov. 12. 14:49
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

meg kell érteni, hogy nekünk, főleg fiatalon és tapasztalatlanul a péniszünk az élet, számunkra az a férfiasságunk jelképe, anélkül senkik vagyunk és semmi más nem boldogít, csak a pénisz és a punci.

Hülyén hangzik, de azt akarjuk, hogy irigykedjenek rá, hogy kívánják, hogy büszkék lehessünk rá.

Mint amikor babája születik valakinek, és küldözgeti a babaképeket, mi is meg akarjuk mindenkinek mutatni a lompost.

Tudom, hogy gáz, de ne vegyétek személyesen, ha zavar, legyetek jófejek, töröljétek és annyi, vagy ha nagyon jót akartok okozni, akkor írjatok olyat rá, hogy "hűű mekkora" és "bárcsak magamban érezhetném, de sajnos barátom van". Ilyennel egy hónapig is feldobjátok egy fiatal srác napját. (utána blokkolhatjátok és többet nem kaptok)

2018. nov. 12. 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:
23%
Ha ennyire nem izgat, akkor próbáld ki azt, hogy te küldesz képet a puncidról 😁
2018. nov. 12. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:
van egy férfi aki szokott nekem küldeni, és én imádom ha láthatom mikor áll, van ilyen is. 27nő
2018. nov. 13. 01:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Abban reménykedünk hogyha meglátjátok tettszeni fog, és titeket ís beindít épp úgy ahogy minket férfiakat egy női testrész látványa hiszen gyönyörűek vagytok, mi is szeretnénk azok lenni. Én még sosem küldtem a farkamról képet egy lánynak sem aki nem volt rá kiváncsi, ezt a részét nem értem én se. De a tudat viszont nagyon izgalmas bír lenni ha egy hölgy látni szeretné a farkamat, nyílván ennek akkor van értelme ha vonzalmat kelt benne ugyan úgy mint bennem az ő látványa. Szerintem ezzel így nincs baj.
2018. nov. 16. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!