Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják, hogy valami nem jó?
Miért gondolják az emberek, hogy csak akkor lép félre valaki, ha a kapcsolatában valami nem stimmel?
Én ezt megcáfolom, mert a kapcsolatomban minden jól működik, viszont a szeretőmet a jelenlegi párom előtt ismertem meg és attól, amit tőle kapok nem tudok szabadulni, hiába jó a párommal minden.
Miért ez a tévhit? Ez nem törvényszerű.
Negatív kommentek nem kellenek, nem ez a kérdés.
Azert, mert van vmi amit a szeretődtől megkapsz, a parodtol nem. Tehát vmi nem stimmel.
Régebben amugy bevett szokás volt szeretőt tartani, s nem csak a kenyszeehazassagok miatt.
Valami hiányzik (amit a szeretődtől kapsz) = valami nem jó a kapcsolatodban.
Az, hogy neked ez így megfelel, és nem érzel bűntudatot, azt jelenti, hogy nem érzel a párod iránt mélyen. Persze relatív, hogy mi a jó. Elélhet egymás mellett két ember évekig csakúgy. Hogy ez jó? A semminél lehet, jobb.
Ti férfiak egyszerűen képtelenek vagytok megfelelően tisztelni a női nemet, ennyi az egész. Ösztönösen működik bennetek a hűtlenség.
A legnagyobb baj az egészben, hogy észre sem veszitek !
Nem foglalkoztok vele, nem tulajdonítotok neki jelentőséget, így nem látjátok a szörnyű és ránk nézve megalázó tetteteket !
Ennyi a véleményem röviden, sajnálom ha ezzel megértettem bárkit is, persze kivételek vannak, csak az nem túl számottevő.
Kerdező! Ha nem tudsz szabadulni, akkor ez bizony egy függőség. Függője vagy a szeretődnek!
Amúgy nem számit, de nemed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!