Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják egyesek hogy azok a férfiak akik kivánjak az anális szexet NŐVEL azok látens melegek?
Ha a nőnek csinálja, én nem gondolom annak.
Viszont ha bármiféle dolgot akar a saját ánuszánál, az nekem undorító, és igen, én úgy gondolom akkor van benne hajlam.
#1: érdekes amit mondasz, az én farkam még sosem volt barnacsokis. Talán azért, mert nem az akolban dugom a bakkecskét, egy nő meg képes arra, hogy megfelelően tiszta állapotba hozza a popsilyukát.
A kis hülyék és az alacsony szexuális kultúrával rendelkező, prűd emberek fújolnak a popsiszexre és állítják be melegnek a téma kedvelőit. A többi max. annyit mondd, hogy nemrossz, de neki nem a kedvence.
Az orális és az anális szex, illetve a kézimunka is uniszex, mindegy hogy nővel vagy férfival csinálod.
Az egyetlen "normális", biológiailag heteró szex a kuki a nuniba, a többinél nem számít a nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!