Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gondolják egyesek hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják egyesek hogy azok a férfiak akik kivánjak az anális szexet NŐVEL azok látens melegek?

Figyelt kérdés
2018. aug. 13. 15:45
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
83%

Akinek ez bejön, annak tökmindegy mit mondasz, úgyis csinálni fogja, akármilyen szaros lesz a farka.

Akinek nem jön be, annak is tökmindegy mit mondasz, mert erről az oldalról nézve az ánusz szarószerv, nem párzószerv.

Nem szűklátókörű és nem prűd az, aki gyűlöli ezt a fajta közösülést. Kérdezném azoktól a férfiaktól, akik szerint ez mindennek a csúcsa, hogy az ő valagukat hányszor kúrta meg egy nő dildóval? Mert ha elvárják egy nőtől, hogy erre kapható legyen, akkor úgy illene, hogy ők is kipróbálják milyen a phasznak azon a végén lenni.

2018. aug. 13. 17:06
 12/33 anonim ***** válasza:
13%
#11: korod?
2018. aug. 13. 17:44
 13/33 anonim ***** válasza:
20%

# 9/11

Te cuni. Nem azt írtam ez a véleményem, hanem hogy ezért gondolják. Akik mondják.

Mostanában érettségiztél mi,? Szövegértést már nem tanítanak. Csak a szifonhat megy.

2018. aug. 13. 18:08
 14/33 anonim ***** válasza:
33%
Miért mondják? Mert boldogok a lelki szegények.
2018. aug. 13. 18:10
 15/33 anonim ***** válasza:
73%

Érdekes ez. Én is látom sok helyen. Meg számomra érdekes egyes emberek megnyilvánulása.

Én nem gondolom, hogy meleg lenne az, aki szereti az anált. Akkor a puncitól undorodna. A puncit minden hetero férfi szereti, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne tennék... ha a puncit szereti nyalni és dugni is, akkor miért lenne meleg?

Ha viszont egy magát heteronak valló férfi azt mondja, hogy csak az anált szereti és a puncit megveti... hát, ott vannak gondok valóban.

Az anál másról szól. Gondolom valóban szűkebb nekik, tiltott, másabb... mikor kutya pózban csináltuk és csak úgy átrakta (finoman) tudtam, hogy azért teszi, mert megbabonázta őt a popsim látványa és ezért akarta oda berakni.

Meg vannak olyanok is, akik a birtoklásért teszik.

Én más miatt idegenkedem kicsit az análtól... de nem gondolom aberráltnak azokat, akik szeretik (mint ahogy sok hozzászólásból ez tűnik ki, hogy néhányan így állnak hozzá), ugyan már... Ha nem ezt tartják az elsődlegesnek, szerintem azzal nincs gáz.

2018. aug. 13. 20:56
 16/33 anonim ***** válasza:
53%
#15 vagyok - bocsánat a megfogalmazásért, fáradt vagyok :D remélem a lényeg lejön :D
2018. aug. 13. 20:59
 17/33 anonim ***** válasza:
53%

Ott a pont!

2018. aug. 13. 21:54
 18/33 anonim ***** válasza:
37%
Azért felemelő, hogy szexuálisan olyan érett a társadalom, hogy csak felnőttembereknek kell elmagyarázni mit jelent az anális szex. Nem hogy két férfi, bizonyos helyzetben egyet se igényel, két nő is elég. Innentől kezdve megbukott az eleve csökött gondolat. Plusz azt is meg kell magyarázni de ezt mindig is kell majd, hogy az ha izgató dolgot tapasztalsz veled azonos neművel az sem jelenti, hogy meleg vagy, meg azt se hogy bi. Ha nem lenne ennyire prűd és sznob a társadalom még beszélni is lehetne erről. Mármint a-z-ig a szexualitásról.
2018. aug. 13. 22:40
 19/33 anonim ***** válasza:
59%
Ja meg az, hogy a homoszexualitással sincs semmi probléma arról pláne kár beszélni a homo sapiens sapiensnek. Szóval ezen ami a kérdés már meg se kéne lepődni.
2018. aug. 13. 22:41
 20/33 anonim ***** válasza:
46%
#11: akkor te a pisis nemiszerveket sem illeted szájjal ezek szerint. Sőt a másik ízzadt teste is olyan undi, mi? De unalmas duma már ezzel visszavágni, hogy bezzeg ha a csaj akarna nektek betolni egy dildót. Figyu kislány, nemakarod, nemkötelező, de ha másokat elitélsz akkor ne csodálkozz, ha téged meg egy fapin.ának könyvelnek el, aki csak zsepkendővel hajlandó megfogni a brét.
2018. aug. 13. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!