Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexéhes embereket mennyire érdekli a keresztény mitológia?
Leszarom a keresztény mitológiát
24N
Most azért válasszuk ketté a mitológiát és a nézeteket!
A keresztény mitológia az maga Az Ó-és Újtestamentumi történetek és azokból felépülő hitvilág, illetve még hozzá lehetne kapcsolni a későbbi apokrif és egyéb nem kanonizált történeteket.
E mellet pedig attól, hogy valaki szexőrült, nem köteles azt kiélni mindenkin aki szembe jön vele. Amúgy ez nem is feltétlen vallás kérdése. Valaki magában is érezhet egyéb dolgokat ami erősebb lehet, mint az ilyen késztetések.
Nem lehet ráhúzni, hogy vannak a keresztények, akik visszafogottabb életet élnek és mindenki más meg a legféktelenebbül és érzelmek nélkül hedonista életet él. Amúgy a muszlimok sokkal önmegtartóztatóbb életet tudnak élni.
Az embereket rengeteg minden befolyásolja. Amúgy az én esetemben pl. az van, hogy én gyerekkoromban vallásos nevelést kaptam. Csak apám volt vallásos, de egyáltalán nem élt vallásos életet. Max karácsonykor elment egy évben misére és annyi. De hittantól kezdve minden beavatásig nekem járni kellett. De én gyerekként ezt át is éreztem. Nem is kicsit, volt tervben, hogy csuhás leszek :D . Aztán a tudományokban megszerzett tudásom miatt főleg erről letértem. Szóval ma nem vagyok vallásos, de mégis alapvetően visszafogott vagyok és az érzelmek sokkal többet jelentenek számomra mint az ösztön. Annak ellenére, hogy elég magas volt a libidóm mindig is. De ez csak egy eset, de annyi kombinációja lehet ilyeneknek az embereknél, hogy nem lehet senkire ráhúzni semmit
És mondá Isten: Szaporodjatok, és sokasodjatok
(Mózes első könyve a teremtésről, 1 Fejezet).
...és (a hitet alapul véve) ezért van nekünk bizony itt ez az erős nemi vágy, hogy folyamatos kényszert érezzünk a szaporodásra. Innentől kezdve miért kellene nekem önmegtartóztatásban élnem? Az isten akarata ellen való lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!