Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A férfiak miért szeretik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért szeretik a nőre tolni a védekezés felelősségét?

Figyelt kérdés

Nem titkolom, a mai topic háborított fel.

Mindenki tudja, hogy gyógyszerrel védekezni SEM 100 százalék, tessenek csak a Pearl-indexet nézegetni.

Ha a férfi nem akar gyereket, igenis húzza fel a gumit, vagy sterilizáltassa magát.

De ugye egyszerűbb a nőre tolni a védekezést, aztán amikor becsületesen szedi, és mégis terhes lesz, akkor kizárólag az ő hibája. A férfi ott se volt, nem az ő farka volt betolva, ugye, férfiak?

#védekezés #nemkívánt terhesség #férfiak felelőssége
2014. szept. 24. 12:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
A sterilizáció sem biztos modszer. A test csodákra képes. Egy tartós kapcsolatban meg röhej elvárni, hogy tabletta es gyogyszer. Mellesleg nem kényszer a gyogyszerszedés. Valoban sok olyat lehet hallani, hogy gyogyszer mellett teherbe esik. Általában annak sikerül, aki amúgy szeretett volna mar gyereket, csak a pasi akart meg várni,
2014. szept. 24. 13:44
 22/30 A kérdező kommentje:

21: akkor egy tartós kapcsolatban mit lehet elvárni egymástól a nem kívánt terhesség ellen?

Az abortusz nem fogamzásgátlási módszer.

2014. szept. 24. 13:47
 23/30 anonim ***** válasza:
Ket ember altalaban kozosen eldonti mivel vedekezzen. Miert kellene sterrizalni magat valakinek ha megvan a megfelelo szamu gyerek? En soha nem tennem es a ferjem sem. Beszeld meg a paroddal hogy mit szeretnel mert gondolom szemelyes inditattasu a kerdes.
2014. szept. 24. 13:48
 24/30 anonim ***** válasza:
A védekezést lehet elvárni, amit közösen beszélnek meg. Na meg egy normalis par elore megbeszéli azt is, hogy mi a terv nem kívánt terhessg eseten. A no az egyeduli, aki dönthet rola, hogy megtartja e vagy sem, a férfinek nincs joga, meg akkor sem, ha o védekezett.
2014. szept. 24. 13:54
 25/30 A kérdező kommentje:
23, és ha becsúszik még egy baba, akkor megtartjátok, ugye?
2014. szept. 24. 14:19
 26/30 anonim ***** válasza:
70%

Erre csak azt tudom mondani, hogy a fog.gátlóval mindenki az első órától már egymás után ötször a nő puncijába élvez. Azt hiszik erről szól a szex és nem másról.

Pedig lehet máshova is élvezni.Sokkal biztonságosabb, ha nem punciba élvez el a férfi tabiszedés mellett.

Egyébként óvszerrel is élvezetes elélvezni, plusz ma már olyan vékony óvszerek vannak,hogy szinte nem is érezni. Némelyik férfi lelankad benne és gyakorlás nélkül feladja és inkább puhapö** lesz.

2014. szept. 24. 16:28
 27/30 anonim ***** válasza:
Nem csuszik be baba mert megfeleloen vedekezes. Ez miert ilyen meglepo?
2014. szept. 24. 18:16
 28/30 anonim ***** válasza:

Ez csak a páron múlik. Mi előre megbeszéltük, gyógyszert szedek. 4 éve gond nélkül szedem. Közös felelősséget vállaltunk mégis, ha gond van, ketten döntünk, azért párkapcsolat hogy közös a felelősség. Ennyi. A férfi hozzáállása számít. Ha nem értelmes a pasi, akkor nincs miről beszélni.

Nálunk tudja, hogy káros, de azt is hogy az óvszerrel több a baleset stb. így támogat az egészséges életmódban és megérti, ha gond van pl beteg vagyok, vagy ideiglenesen csökken a hatás és óvszer kell. Valamit valamiért.

De kellő szenvedély és szerelem mellett az óvszer se rossz, hisz nem csak arra figyel az ember, hanem az egész érzésre, amit kap.

Vannak nők akik nem alkalmazhatnak semmilyen hormonális dolgot.

Az ismeretségi körben is kiderült mindig utólag, hogy a nő nem szedte, nem megfelelően szedte a gyógyszert, akarta ő a babát...

Semmi sem 100% még a sterilizáció se, ismeretségi körbe bizony így lett 5. baba, a test csodákra képes.

A gyógyszer mellett is kell figyelni, tesztelni néha, dokihoz járni, vizsgálatokra. Minden csak az odafigyelésen múlik. A testvérem 12éve szed gyógyszert gond és baba nélkül, házas.

2014. szept. 24. 21:32
 29/30 Enslin válasza:
83%
Mi 4 éve vagyunk házasok a férjemmel.3 évig szedtem a tablettát,a májamnak oda is tett egy kicsit.Abba is hagytam a szedést,én szerettem volna magam elköttetni,de mivel 27 éves vagyok és egy gyerekem sincs így nem lehet.Utána jártam!A párom sterilizáltatta magát,mert mi sosem akartunk gyereket.Ahogy mondják az éremnek is két oldala van.Nincs olyan amit egy normális kapcsolatban ne lehetne megbeszélni,vagy megoldani.
2014. szept. 25. 11:04
 30/30 anonim ***** válasza:

Mire fel volt mindenkinél kb a lepontozás??

Azért mert valaki szed gyógyszert és nem lett terhes? Vagy mert egyetért a kérdezővel, hogy vannak ilyen esetek sajnos? Vagy mert normális és megbeszélik a párjukkal? Valakinek nagyon elszállt az agya...

2014. szept. 25. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!