Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak vigyázni? Csak nekem szúrja ez a szemem?
Naponta kb óránként látok olyan kérdést, hogy "lehetek terhes?"- "lehet hogy terhes vagyok?"
És a legtöbbje azt írja, hogy nem védekeztek, vagy megszakításos módszerrel csinálták.
Mi a fenéért nem tudnak az emberek (vagyis inkább a fiatalok) védekezni? Miért sajnálnak egy doboz gumira 1000 Ft-ot, amibe van 3 db??? De inkább azt a pénzt elbulizzák, elisszák, aztán jönnek ide, hogy most akkor baj van ???
Nem értem minek szexel az, akinek semmi felelősségérzete ?
Azt megértem, ha kiszakad a gumi véletlenül, vagy normális gyógyszerszedés mellett csúszik be a baba.
Miért csinálják ezt ???
Én is gyűlölöm a gumit.. De voltaképp nem is az, hogy kényelmetlen, hanem főként amit már írtak, hogy körülbelül olyan mintha zokniban akarnál lábat mosni... Én speciel gumiban nem érzek semmi élvezetet, a szüzességemet is gumiban vesztettem el, az a szex 2,5 óráig tartott, a csaj meg már nem bírta szusszal, meg meleg is volt már a szobában addigra... :D Nem természetes, szar dolog az a gumi, vannak esetek amikor még a lány számára is.
Free
A kifogás megy mindenkinek, hogy szar a gumi, nem jó gumiban, de ha jön egy olyan kérdés, hogy lehet e terhes a csaj, akkor mit mondtok rá? használj gumit!
érdekes, soha senki nem panaszkodik, hogy nem érez semmit gumiban:)
sok eszetlen..
istenem :D :D
A gumi azért sz@r, mert ezen kattogsz, hogy "húú, sz@r, mert gumi." Ha nem ezen kattognál, hanem az érzéseiden, észre sem vennéd valószínűleg.
Ez van, egyes emberek ilyenek, kerülni kell őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!