Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak vigyázni? Csak nekem szúrja ez a szemem?
Naponta kb óránként látok olyan kérdést, hogy "lehetek terhes?"- "lehet hogy terhes vagyok?"
És a legtöbbje azt írja, hogy nem védekeztek, vagy megszakításos módszerrel csinálták.
Mi a fenéért nem tudnak az emberek (vagyis inkább a fiatalok) védekezni? Miért sajnálnak egy doboz gumira 1000 Ft-ot, amibe van 3 db??? De inkább azt a pénzt elbulizzák, elisszák, aztán jönnek ide, hogy most akkor baj van ???
Nem értem minek szexel az, akinek semmi felelősségérzete ?
Azt megértem, ha kiszakad a gumi véletlenül, vagy normális gyógyszerszedés mellett csúszik be a baba.
Miért csinálják ezt ???
Ugyanmár, ez nagyon olcsó kifogás.
Én 3 évig szexeltem a pasimmal gumival, és isteni volt a szex mindkettőnknek.
Nehogy már erre fogjuk...
1.) gumival szarabb tényleg, mi évek óta nem használjuk
2.) tény hogy aki nincs tisztába azzal amit csinál, és itt kérdez ilyeneket, az még nem érett a dugáshoz se gumival, se nélküle.
A nőknek lehet hogy isteni a szex gumival,de a férfinak nagy szar.. Nem lehet érezni semmit sem,szorít az a fos gumi..
Inkább akkor már a kivehető módszer,vagy fogamzásgátló,vagy van milliónyi trükk ehhez....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!