A Ti gyermeketek ovijában van benti ruha? Ha nincs akkor hogy tudnak vigyázni a ruháikra a gyerkőcök?
Szia!
Elképzelhető, hogy azok a szülők megengedhetik maguknak, hogy meglepően csinosan járassák a gyerekeiket az óvodába már!
Nálunk úgy van, hogy van benti nadrág, elég ha azt átváltjuk, van egy kinti udvari nadrág, és az amiben hozom- viszem.
Üdv két gyermekes Anyuka
enyém egész nap öltözik :)
beviszem, átvesszük a nadrágot-cipőt. bent vékony pamut nadrágban vannak és szandálban.
10kor mennek ki az udvarra, akkor átveszik a nadrágot, én azt hagyom bent amibe viszem, direkt úgy öltöztetem reggel, hogy koszos lehet, nem a legszebb, de nem is szakadt ruhába viszem (persze a benti is koszos lesz mert leeszi, heti 5-6 naci megy a szennyesbe).
bejönnek az udvarról akkor visszaveszik a benti nacit, ez délben van.
1kor átveszik a pizsit, 3kor kelnek, akkor visszaveszik a benti ruhát.
majd f4kor mennek ki az udvarra, akkor visszaveszik a kinti ruhát.
én kicsit sokallom, mondjuk nyilván ne menjenek ki a bentiben dagonyázni, de mondjuk a benti naciban aludhatnának is... szerintem. mondjuk az tény, hogy 3 évesen nem tudott öltözni a gyerekem, most 3,5 évesen meg bármit felvesz-levesz, már a cipzár is megy, jól begyakorolta :D
Nálunk úgy van, hogy bevisszük csiniben.
Benn átöltözik benti ruhába.
Ha kimennek átöltözik kinti játszósba. (nadrág, pulcsi jelenleg)
Visszamennek megint átöltözik bentibe.
Haza jön a reggeli csiniben, hozza hátiban a kintit és a bentit is mosásra.
Váltó ruha, tornadressz-tornacipő kell mindenkinek. (kisfiúknak tornaruha rövidgatyó-fehér póló)
Ahogy elnéztem majd minden gyerek így van, de a mi csoportunkban tuti. Már bölcsiben is így volt. A kislányom imád öltözni egyébként is. A kinti ruhája mondanom sem kell mindig "topis" és katasztrófális :)Jól érzi magát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!