Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem lehet a baj? A párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem lehet a baj? A párom nem akar közös programokat. Van egy kislányunk, akire elég sokszor tudnak vigyázni a nagyszülők, ő inkább akkor is itthon gépezik.

Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbáltad már neki mondani, hogy téged zavar az, hogy a számítógép elvonja tőletek a hasznos időt? Próbáld meg máshogy megfogni először a dolgot. Igaz, nekünk még nincs gyermekünk és házasok sem vagyunk, de ő is nagyon sokat gépezett. De elmagyaráztam neki, hogy persze, nézze meg amit szeretne, de ne üljön ott órákat. (Főleg ő is munka után gépezett mindig. Mondjuk én ezt még az elején letisztáztam vele, és akkor még szerveztünk programokat.Hazaértünk és mindig már a gép volt az első. Durciztam nem vált be. Aztán leültem vele, többször is, és akkor mondta, hogy kell idő az át állásra. Tudod a szokás hatalma.) Próbáld meg az, hogy kérd meg, hogy kevesebbet gépezzen. Közös progi lehetne először az, hogy sétáltok. Kislánnyal még jobb ;) Mondd neki, hogy sokat dolgoztok és megérted, hogy dolgozik és szeretne egy kicsit kikapcsolódni, de ne hagyja azt, hogy a dolgok kicsússzanak a kezetekből. ("elsiklotok egymás mellett") Mondd neki, hogy elevenítsétek fel a régi érzelmeket. Amúgy mennyit ül a gép mellett? Mit csinál? Játszik?

Na, kicsit hosszú lett. De ahogy kérdésed is szólt, hogy "velem lehet a baj?" a válasz nem! Próbálkozz. ÉS a végén, ha nem reagál rá, add ennek a dolognak nyomatékot, hogy ha ..... nem változik érted. De ez olyan dolog, ha fontos vagytok neki, igen is észre fogja venni magát :)

Sok sikert!!

21 L

2013. aug. 23. 16:50
 2/3 A kérdező kommentje:
A munkájából kifolyólag sokat van itthon. Játszik... Ami nem is lenne baj, de legalább ha kicsit kettesben tudnánk lenni akkor ne csinálná azt.
2013. aug. 23. 16:54
 3/3 anonim ***** válasza:

A lányotokkal se foglalkozik?

Eléggé úgy tűnik, éretlen ő még ahhoz, amibe csöppent.

Te meg már csak a No_2 vagy.

Szerintem csinálj programot barátokkal, hátha valamiért kedvet kap, hogy csatlakozzon.

2013. aug. 23. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!