A szakácsok miért nem tudnak vigyázni magukra? Nagyon soknak össze-viossza van vágva a keze!
A haverom vendéglátós suliba járt, és mondta, hogy az ott tanító tanár, aki szakács, csak ugye tanít, annak is mindig bevolt kötve a keze.
Az apja szakács, amikor látom, mindig ragtapasz van a kezén valahol. És a kollégájának mikor bemutatott annak is be volt kötöve az ujja...
De ők már több mint 10 éve dolgoznak konyhán.
Nem értem. Azt hittem 10 év olyan szakmai gyakorlat, tapasztalat, hogy sose tudják megvágni magukat.
De mégis!
Miért nem tudnak vigyázni a késsel ha minden nap azzal dolgoznak évek óta?
Mindegy mekkora gyakorlatod van, ha akkora pörgés van, hogy levegőt venni sincs időd akkor olyan éles kések mellett amikkel a szakácsok dolgoznak nem nehéz megvágni magad.
Párom is szakács és hetente szerez magának egy új sebet.
Egyébként most gondolkozom, viszont nálunk a már "nagy" séfek nem vágják el a kezüket...sosem láttam egyiknek sem bekötve...jaj de:D multkor igen csak egyből sót szórt rá:D azt mondta hogy már sosem kötözi:)
de ez is ritka:)
Nem otthoni főzést kell elképzelni, próbálj meg gyorsan, nagy nyomás alatt dolgozni olyan késekkel amik élesebbek minden otthon használtnál.
A nagy nyomás és stressz miatt lehet hogy egyesek isznak, de egy profi ilyet soha nem csinálna, ez emberfüggő. Ha a stresszt úgy vezeti le hogy iszik.
Ahelyett nézhetne új állás után vagy valami jó stresszlevezetési módszer után.
Persze az nehéz.
Sztem te sem végeznéd jobban ha nagyon éles késekkel kellene non stop dolgoznod extra tempóban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!