Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beteszem, terhes lehet?
Lehet terhes.
Ismerek egy lányt.
A srác csak bedugta neki gumi nélkül, majd kivette csaj ráparancsolt, hogy azonnal gumi.
Namármost az a kis előnedv idén ősszel megy suliba...
Szeritned mennyi az esélyed így?
HASZNÁLJ GUMIT!
Kedves Kéredző!
Még az elején írtad, hogy ha jól tudod az ondó 5%-ban tartalmaz spermiumot. 21 éves vagyok de erről még nem hallottam, ettől persze még igaz lehet, hogy ugyanis soha nem is néztem utána. De feltételezzük, hogy igazad van, az az 5% is több millió és millió spermát jelent és csak egyetlen egy darab szükséges a megtermékenyítéshez.
De alapvetően tényleg kicsi az esély a teherbe esésre. Nulla százalék csak akkor lehet, ha valaki nem él nemi életet. Úgyhogy igen van némi esély rá, de alapvetően kevés. És sose lehet tudni ki esik bele ebbe a kis esélybe. Mint látod valaki már írta hogy a néhány másodperces beveszem és kiveszem utána mára már iskolába megy aki akkor fogant. Ó igen és az én barátom is 21 évvel ezelőtt így fogant meg. Amúgy igaza van azoknak akik azt mondják, ha elég felnőttek vagytok a szexhez akkor legyetek fölnőttek a nőgyógyászhoz is. Ettől függetlenül nem kívánok nektek rosszat és remélem minden rendben lesz. És azt is, hogy ez egy életre elvette a kedved a gumi nélkül dugdosgatástól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!