Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha a meg kellet volna már jönnie (28. napom) és nem érzek semmit hogy megakarna jönni? Semmi mellfájdalom semmi:S Gond lehet vajoN?
Figyelt kérdés
ebben a honapban valamiért nincs semmi elörejelzés:S
Barátommal megszaitással voltam egyutt:S
2009. dec. 27. 21:28
71/77 anonim válasza:
akkor biztos azért ,mert meg fog jönni,nekem ált.mikor ezt érzem rá kb 3-4napra jön meg
72/77 anonim válasza:
Meg mindig nem jott meg?:o:o
Szuleidnek mondtad mar?Amugy hany eves vagy. Nem tudom hogy volt mar errol szo? Az osszes valaszt nem olvasom vissza
74/77 anonim válasza:
Es en mar azt is irtam, h nem fogok az osszes valaszt vegig olvasni.
75/77 A kérdező kommentje:
Sziasztok:)
Igen szoltam róla édesanyának:).
Csütörtök reggel megjött ennyi idő után holnap megyek vissza az orvoshoz,nem tudom mi lehetett ez :S!!
2010. jan. 24. 09:55
76/77 anonim válasza:
Na jo. Orvendek annak, hogy megjott.
77/77 anonim válasza:
naa akkor jolvan=)örülök és ovatosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!