Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha a meg kellet volna már jönnie (28. napom) és nem érzek semmit hogy megakarna jönni? Semmi mellfájdalom semmi:S Gond lehet vajoN?
ebben a honapban valamiért nincs semmi elörejelzés:S
Barátommal megszaitással voltam egyutt:S
Ja és kedves humoros " nyugodtan belém élvezhet terhes se leszel ovodás válaszolo"
ha nem tudnád fog.gatlo mellett is ugyan ugy teherbeeshett az ember :) Te nagyon BUTA:)
Most pedig menj máshova játszani:) és a sexuális életed ujságold máshol.. nem igazan vagyok rá kivancsi:) sorry:D
Rengeteg pár óvszerrel védekezik és nincs vele gondja. Nem hiszem, hogy a barátod belehalna, ha használnátok.
Jobb így minden hónap végén idegeskedni?
De ha nem akartok óvszert, legalább valamilyen spermicid fogamzásgátlót használj! (pharmatex termékek)
hát én 8 éve szedem és nemvagyok terhes, ellentétben veled aki már most parázik h mivan ha teherbe esett, nekem még egy ilyen sem volt, úgyhogy 2nk közül nemtudom megint ki az óvodás...:D
és a gyerekes szint is rád jellemző, h megszakítással védekezel aztán meg itt sír a szád. a 15-16 évesek árasztják el az ilyen kérdésekkel ezt az oldalt.
na ki a gyerekes?:D háháháháháááá
mekkora szánalmasok vagytok már. egymásnak beszólogatni..pf..egyikőtök sem rendelkezik megfelelő agyi szinttel, mert csak a sz@rt dobáljátok egymásra...
amúgy kedves kérdező, csinálj egy terhességi tesztet és megoldódik a kérdésed.
hát...ő a 235245128463823532151. kérdező aki ebben a témában tesz fel kérdést:D és így 24 éves fejjel baromi rossz látni h még mindig ennyi a felelőtlen és éretlen kis csitri. (hameg idősebb az mégrosszabb)
az elején szép szóval próbálkoztam, magyaráztam mindnekinek h miért ne csinálják, ötleteket adtam ha nemakar se óvszert, se tablettát, de ezek egyre többen vannak komolyan, és már az agyam eldobom tőlük és nembírom megállni h ne írjak be vmi kedveset az ilyeneknek....feleslegesen koptatom itt a klaviatúrát hacsak szaporodnak és szaporodnak azilyen tudatlan hülyék, énmár megtettem a magamét és beleőrültem. sajnos ezvan:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!