Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha a meg kellet volna már jönnie (28. napom) és nem érzek semmit hogy megakarna jönni? Semmi mellfájdalom semmi:S Gond lehet vajoN?
ebben a honapban valamiért nincs semmi elörejelzés:S
Barátommal megszaitással voltam egyutt:S
inkább vegyél már 1 tesztet ahelyett h itt idegeskedsz ez idö alatt már 20xor meg lehett volna járni a gyogyszertárat.
ja és nem értem miért nem lehet ezt megérteni minden kis p.cs meggondolatlan irkálja ide h jaj most terhes lettem jaj most mi legyen..
elhiszem h rossz és tanácstalan vagy de sztem épeszü ember egyböl tudja h megszakitásos modszer az nem jo a biologia tanárnöm mesélte h a férjével ö is igy nyomta és 9honap mulva kopogtattot az ikerpár..
elmondom én óvszerrel csinálom nem szedek fogamzásgátlot és a barátom sem szereti de elviseli mivel szeret és 19éves vagyok megtehetném h szedek de nem mert nem birja a májam ennyi.és ha nekem késett ovszerrel is akk is rohantam tesztért de nem volt semmi bajom
Nem vagyok beteg .
Teszteltem negativ eredménnyel de még mindig semmi.
Akkor szerintem nincs gond :)
Meg fog jönni, csak ne stresszelj!
Ma reggel ismét teszteltem Coray be sure direct tesztel elsö vizeletböl ismét negativ.
Aggodom..még mivan ha:S gondolom ha 22.-én teherbe estem volna.. már kimutatta volna.. vagy az az elötti együtlétemet (22.én volt utoljára testi kapcs.) akkor se ment el senki,csak az elöválladék lehet a bökkenö:S
Habár 1 perc nem tudom mit ért :S
Szerintem nincs gond.
De ha továbbra sem jön meg, irány a doki! Hiszen mégiscsak ő tud biztosat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!