Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha a meg kellet volna már jönnie (28. napom) és nem érzek semmit hogy megakarna jönni? Semmi mellfájdalom semmi:S Gond lehet vajoN?
Figyelt kérdés
ebben a honapban valamiért nincs semmi elörejelzés:S
Barátommal megszaitással voltam egyutt:S
2009. dec. 27. 21:28
61/77 anonim válasza:
Szerintem semmi kep nem vagy terhes. A teszt mar regen ki kellene mutassa, ha megis az lennel.
62/77 anonim válasza:
mi a f.sz van most?? szeded?? akkor meg miért aggodsz?? ha szeded, akkor NEM LEHETSZ TERHES!! marmint igen, de csak ha jo par szemet kihagysz, nem potolod, és nem védekezel gumival.
63/77 A kérdező kommentje:
kedves valaszolo... oda van irva h 2,5 honapja mar nem szedem.. mert szunetet tartottam..es meg most sem szedem.
2010. jan. 13. 06:39
64/77 A kérdező kommentje:
a 2. valaszomnal meg az h "szedem" a valaszolo valsazra irtam ugyanis kaptam egy gyogyszert amitöl meg kell jönnie Norcolut.
de elötte szolonal oda irtam h szedtm...2,5 ig kb ez elött
2010. jan. 13. 06:42
65/77 anonim válasza:
én (kérdezö)értettem az lényeg:D
egyébként megjött már a gyógyszertől?
66/77 anonim válasza:
na, és akkor erre mindenképpen szükséged volt? máskor ne legzel ilyen feleőtlen. :S
67/77 anonim válasza:
Az orvos mit mondott? A gyogyszertol mennyi ido utan kellene megjojjon?
68/77 A kérdező kommentje:
meg 2 napig szedem a gyogyszert utana ra4-5 napra meg kell hogy jöjjön azt mondta szoval kb péntekre aztan visza kell mennem:S
Nagyon félek..azota ugyebar csinaltam meg mutltkor reggel tesztet amit irtam ha azis negativ volt akkor nem ertem annak mar csak kikelett volna mutatnia ha 22.-én lett valami "baj" megirom majd hogy milett :)!
2010. jan. 15. 21:39
70/77 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem be az utolso szem gyogyszert amit az orvos felirt elvileg 4-5napon belül meg kell hogy jöjjön..:S " de aztmondta ha nem jön meg terhes vagyok" .. akkor kérdezem én mi ertelme is volt a labori vizelet vizsgalatnak ? :S ( negativ volt ugyebár) ..de ha igy aztmondja hogy ha ettöl nem jön meg trehes vagyok akkor sok ertelme volt.. 4 negativ teszt + a labori már téyleg nem tudom mittegyek várok :S aztan legkésöbb hétfön megyek vissza az orvoshoz :S ha terhes lennek akkor 2 honapos ?:Sha minden igaz gondolom ilyenkor már azért lennének valami jelek,de nekem csak a gyogyszer szedése közbe voltak néha megjövös érzéseim ( Norcolut):S remélem azért mert megjön:S
2010. jan. 19. 06:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!