Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha a meg kellet volna már jönnie (28. napom) és nem érzek semmit hogy megakarna jönni? Semmi mellfájdalom semmi:S Gond lehet vajoN?
ebben a honapban valamiért nincs semmi elörejelzés:S
Barátommal megszaitással voltam egyutt:S
tudja h van álnegaativ, de már 3teszter is csinált.
mikor kellett volna megjönnie nekem 10nap volt a legtöbb amig késett
Kedves válaszolok szerintetek hogy voltam labori vizsgalaton is" vizelettel ha nem voltam nögyogyásznál taláán nem ö adott szerintetek beutalot ?
leis irtam h 2 negativ teszt + ,egy laboratoriumi is negativ ..orvos azt mondta hetfön hogy ha negativ kapok gyogyszert és meghozzuk a menszit...nem csak rögtön baj lehet ..lehet hormon zavar is.
Ez a 10. napom:) ma megyek vissza nögyogyaszhoz eredmennyl:) es kapok gyogysert ha minden igaz.:)
Ja és nm hiszem hogy ha terhes lennek akkor meg az orvosok is negativ eredmenyt adnanak vissza :S
Fájogat a derekem neha neha nem erösem minth amegszeretne jönni de csak folyás..:Ssemmi más..lehet annyi volt a menszesz az akis barna a folyásban ?:Sanno:S
sajnoshetfön tudok csak gyogyszert iratni :S
derék/hátfájás barnás folyás az terhességre utal:S:S:S
még mindig semi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!