Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, mivel érdemes kombinálni az óvszert?
Pesszáriumnak hivják azt, amit a nök raknak fel, hogy elkerüljék a terheséget.
+Fog gátlo..
Köszönöm a válaszokat
Fogamzásgátlót nem szeretnék szedni. Valami olyat, amihez nem kell recept. Mint amit az utolsó válaszoló írt.
Tapasztalatokat is írjatok, ha tudtok (:
Minden fogamzásgátlótablettához kell recept, nem véletlenül. De nem kell tartani tőle annyira. Egy jó nőgyógyászhoz kell menni és mindenről részletes ad tájékoztatást. De szerintem gumi mellé felesleges mást is használni. Hiába írják sokan a rémtörténeteket. Nagyon kicsi az esélye h kiszakadjon.
22/f
most miért kell igy válaszolni? normális volt a kérdés eddig mindenki tudott szépen válaszolni...
am én is s pharmatexet tudom ajánlani
felesleges kombinálni az óvszer önmagában is véd.
ésmost tényleg szex előtt még felszeretnél mindenféléket dugdosni a hüvelybe, ezeket amúgy javarészt szex előtt 10 perccel kell....ésakkor megbeszélitek h 5 órakor szex akkor 4.50kor kimész és feldugsz egy kúpot?ű
vagy mikor nekikezdtek leállítod, kibontod szépen a kúpocskád és felnyomod???? most minek ezzel rombolni, mikor ott az óvszer????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!