Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én volnék az úr, betiltanám a fogamzásgátló tablettákat. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Betiltanám a fogamzásgátló tablettát, mert szerintem undorító, hpgy a nők olyanokat csinálhatnak, mint pl Zsófi a BK-ben, hogy suttyomban szedik, miközben eljátsszák, hogy hű de akarnak gyereket! Másodsorban undorító, hogy tele van hormonokkal és megváltoztatja őket, nekem egy IGAZI nő kell, nem olyan, aki egész nap be van gyógyszerezve, és attól olyan, amilyen. Ha meg tényleg nem kell gyerek, akkor ott a gumi.2011. okt. 16. 21:24
1/25 anonim válasza:
De mivel nem te vagy az úr, a vessző utáni résznek már nincs is sok értelme. Nem igaz?
3/25 anonim válasza:
De csak jobb azért egy nőbe ereszteni, mint egy "zokniba", nemde? :)
4/25 anonim válasza:
Oké,ha te lennél az úr,akkor azt is elintéznéd nekem,hogy ne görcsöljön annyira a hasam,mikor megvan?Mert a tabletta sokat segít...és én nem érzem magam valami begyógyszerezett drogos agyatlan zombinak,akit a gyógyszer teljesen megváltoztatott...csupán enyhített a fájdalmamon...de örülök,hogy van barátom és ő nem így gondolkodik...
6/25 anonim válasza:
Nem kellene betiltani, hiszen az abortuszok számát jelentősen lecsökkentette. Viszont alaposabb kivizsgálás kellene, meg nem olyan dokik, akik mindenféle vizsgálat és kérdés nélkül a kezedbe nyomják a receptet. Plusz fel kellene világosítani a nőket, hogy hogyan is hat, és milyen veszélyekkel jár.
7/25 napietus válasza:
"nekem egy IGAZI nő kell, nem olyan, aki egész nap be van gyógyszerezve, és attól olyan, amilyen."
:D ezen szakadtam...tudod, ez nem antidepresszáns és nem is nyugtató. nem hat a viselkedésre...áá, mindegy...kérdezd meg erről anyudat vagy a biológia tanárt :D
amúgy tudja valaki mi az a Bk? és ki az a Zsófi???
8/25 anonim válasza:
Napietus: Bár a kérdező erősen túlzott, az baromi nagy butaság, hogy nem hat a viselkedésre. Te is utánanézhetnél kicsit, ha már okoskodsz.
Bizony van, aki depressziós lesz a tablettától, vki pedig elviselhetetlen hisztéria. A hormonok nagyon is hatással vannak a viselkedésre, és a tabletta pedig a hormonokra hat.
10/25 anonim válasza:
Aról nem is beszélve, hogy erősen csökkentheti a nemi vágyat, ami szintén a viselkedéshez tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!