Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én volnék az úr, betiltanám a fogamzásgátló
tablettákat. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Betiltanám a fogamzásgátló tablettát, mert szerintem undorító, hpgy a nők olyanokat csinálhatnak, mint pl Zsófi a BK-ben, hogy suttyomban szedik, miközben eljátsszák, hogy hű de akarnak gyereket! Másodsorban undorító, hogy tele van hormonokkal és megváltoztatja őket, nekem egy IGAZI nő kell, nem olyan, aki egész nap be van gyógyszerezve, és attól olyan, amilyen. Ha meg tényleg nem kell gyerek, akkor ott a gumi.
mivel a hormonháztartás a tabletta esetén szintben van, ezért emiatt tuti nem lesz senki hisztérika, max. erre fogja, hogy hp. libidócsökkenés lehet, ez való igaz. akkor váltani kell. hízásnál szintén. ezek olyan mellékhatások, amiket bizonyos fajta gyógyszerek bizonyos típusú embereknél kiválthatnak.
2011. okt. 16. 22:30
12/25 anonim válasza:
tényleg, ki az a Zsófi? meg a BK?
2011. okt. 17. 00:02
13/25 anonim válasza:
ha te leszel az Úr..légyszi találd fel azt a védekezési módot, ami se nem tabi, se nem gumi, mégis használ XD..sokan megköszönnék hidd el.
2011. okt. 17. 01:52
14/25 anonim válasza:
gondolj arra is, aki egészségügyi okból szedi, a többiben szvsz igazad van
2011. okt. 17. 02:21
15/25 anonim válasza:
Látod, ezért nem lehetsz te az "úr"! Képtelen vagy személyes elfogultság nélkül gondolkodni...
2011. okt. 17. 03:53
16/25 anonim válasza:
"emiatt tuti nem lesz senki hisztérika, max. erre fogja,"
Akkor ne hidd el, szarok rá, már bocsáss meg. Persze, biztosan azért írják bele a tájékoztatóba is, hogy lehetnek hangulatingadozások meg depresszió, mert igazából ilyen nincs is...
2011. okt. 17. 07:06
17/25 napietus válasza:
az enterobene (hasmenés elleni recept nélkül kapható gyógyszer) betegtájékoztatójában is benne van az anafilaxiás sokk meg a hólyagképződéssel járó súlyos bőrbetegség. ez mégsem jellemző. mindent beleírnak, mert nem szeretne a gyógyszertár pert veszteni.
2011. okt. 17. 09:25
18/25 anonim válasza:
Jólvan etus. Csak azért nem mindegy, hogy 1 millióból 1néál jelentkezik, vagy gyakrabban.
És bizony a libidócsökkenés és a depresszió nem 1 millió nőből egyszer fordul elő.
2011. okt. 17. 11:42
19/25 anonim válasza:
11:42 értsd már meg, hogy az nem a fogamzásgátlótól általánosságban, hanem valamelyiktől van, mert arra pont érzékeny/nem jól reagál a szervezet.
Ilyenkor elmegy szépen az illető az orvoshoz, és keresnek egy másik gyógyszert.
Mondom mindezt úgy, hogy én nem szedek, és nem is pártolom feltétel nélkül és minden esetben, de az tény, hogy szükséges, hogy legyen.
2011. okt. 17. 13:48
20/25 anonim válasza:
Itt egyesek nagyon okosak, de 13 évesen kezdtem egészségügyi okból tablettát szedni, azóta is szedem, sőt, már volt legalább öt féle és soha semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam. Lehet, hogy valakinél vannak, de az besétál a dokihoz és kap másikat. A kérdező meg gondolom egy 13 éves hülye kissrác.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!