Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én volnék az úr, betiltanám a fogamzásgátló tablettákat. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Betiltanám a fogamzásgátló tablettát, mert szerintem undorító, hpgy a nők olyanokat csinálhatnak, mint pl Zsófi a BK-ben, hogy suttyomban szedik, miközben eljátsszák, hogy hű de akarnak gyereket! Másodsorban undorító, hogy tele van hormonokkal és megváltoztatja őket, nekem egy IGAZI nő kell, nem olyan, aki egész nap be van gyógyszerezve, és attól olyan, amilyen. Ha meg tényleg nem kell gyerek, akkor ott a gumi.2011. okt. 16. 21:24
21/25 anonim válasza:
Én is írtam, hogy nem tiltanám de, mert szükség van rá. De attól még ne mondjon senki olyat, hogy "olyan nincs, hogy megváltozik tőle az ember viselkedése". Mert van olyan és kész. És ráadásul elég sok ember reagál így a gyógyszerre. És aki az egyikre így reagál, az nagy vszínűséggel a többire is (ezt már orvos mondta).
22/25 anonim válasza:
ott a gumi? majd ha lessz dolgod lannyal megvaltozik a velemenyed
amugy meg mindig nem tudjuk h ki az a Zsofi
neked IGAZI no kell? 90 % -uk tabi nelkul is tud hisztizni
es ha te leszel az ur, talalj ki 1 jobb modszert a vedekezesre
23/25 A kérdező kommentje:
Bazz itt senki se néz Barátok köztöt? xD
2011. okt. 17. 18:41
24/25 napietus válasza:
ja, az a BK??? ha ilyenekből meríted az okosságot, nem csodálkozom a szinten egy kicsit sem :S azalatt már csak a vv van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!