Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előző szex során kiszakadt a gumi, mit gondoltok?
Szóval mikor kivettem megvolt a cucc a gumiban aztán míg papírt szedtem a guminak, az kifolyt a gumi oldalán a lepedőre. Megijedtünk és a párom kiment a fürdőbe, megcsinlált 40-50 hüvelyöblítést de ahogy számoltuk, pár nap múlva lesz peteérése... Féljünk?
Normális válaszokat kérek, nem kell az oltogatás.
azért mert a lepedőn volt egy kis ondó még nem lesz terhes a lány.am meg ha kiszakad akkor végig és nem csak egy picit.
a tietek nem szakadt ki,csak mikor levetted a kukidról akkor kifojt.
Ez kiszakadt sajnos:(
A párod menjen el a dokihoz és írasson fel magának esemény utáni tablettát, de siessen, mert csak 72 órán belül tudja bevenni...ez megakadályozza a teherbeesést.
Így így. Esemény utáni tabletta kell! Inkább futkorássz az után mint 9 hónap múlva a gyereked után!
De vigyázz mert ez a tabletta lehet majd jól bekavar a barátnődnek és a mensese nem jön majd meg időben!( ami nem azt fogja jelenti, hogy terhes !)
írattunk már eseményutánit tudjuk a következményeket..
de forró vízzel volt reggel hüvelyöblítés és sztem nem éli túl a "rohadák"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!