Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az előző szex során kiszakadt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előző szex során kiszakadt a gumi, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Szóval mikor kivettem megvolt a cucc a gumiban aztán míg papírt szedtem a guminak, az kifolyt a gumi oldalán a lepedőre. Megijedtünk és a párom kiment a fürdőbe, megcsinlált 40-50 hüvelyöblítést de ahogy számoltuk, pár nap múlva lesz peteérése... Féljünk?

Normális válaszokat kérek, nem kell az oltogatás.

2011. aug. 30. 08:36
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

azért mert a lepedőn volt egy kis ondó még nem lesz terhes a lány.am meg ha kiszakad akkor végig és nem csak egy picit.

a tietek nem szakadt ki,csak mikor levetted a kukidról akkor kifojt.

2011. aug. 30. 08:45
 2/10 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy még rajtam volt mikor kifolyt... az oldalán lyuk van és nem szakadt végig.
2011. aug. 30. 08:49
 3/10 A kérdező kommentje:
most néztük meg az oldalán van egy kör alakú lyuk valószínűleg nem mi lyukasztottuk ki hanem ilyen volt... hogy rohadnának meg
2011. aug. 30. 08:57
 4/10 mr.brown ***** válasza:
azt gondolom hogy kiszakadt a gumi
2011. aug. 30. 08:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez kiszakadt sajnos:(

A párod menjen el a dokihoz és írasson fel magának esemény utáni tablettát, de siessen, mert csak 72 órán belül tudja bevenni...ez megakadályozza a teherbeesést.

2011. aug. 30. 09:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Így így. Esemény utáni tabletta kell! Inkább futkorássz az után mint 9 hónap múlva a gyereked után!

De vigyázz mert ez a tabletta lehet majd jól bekavar a barátnődnek és a mensese nem jön majd meg időben!( ami nem azt fogja jelenti, hogy terhes !)

2011. aug. 30. 12:45
 7/10 anonim ***** válasza:
nyúlj be a roh@dékért és szedd ki, ha nem megy, akkor apa lettél
2011. aug. 30. 14:08
 8/10 A kérdező kommentje:

írattunk már eseményutánit tudjuk a következményeket..

de forró vízzel volt reggel hüvelyöblítés és sztem nem éli túl a "rohadák"

2011. aug. 30. 19:08
 9/10 anonim ***** válasza:
vegyetek egy nagy vastag szemeteszsákot az talán nem szakad ki.
2011. szept. 2. 21:10
 10/10 A kérdező kommentje:
aztaaaa te milyen vicces vaaaaaagy
2011. szept. 3. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!