Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diane 35-öt írt fel az orvosom. Mit gondoltok?
énis fél évig szedtem,semmi bajom nem olt tőle.nekem fogamzásgátlónak írta föl az orvos.aztán át kellett térnem egy másik gyógyszerre,aminek elég sok mellékhatása volt,nem is bírtam sokáig szedni.
én elégedett voltam vele
Nálad indokolt a szedése, mivel magas a tesztoszteronod. Annak nem szabadna felírni, akinek semmi baja, csak fogamzásgátlásra használná.
Ráadásul fél évig szabad szedni, és neked fél évre írta fel. Korrektnek tűnik az orvos. De a magas prolaktin miatt azért elmennék endokrinológushoz is, mert halottam már olyat, hogy magas prolaktin mellett nem ajánlott a tabi.
Persze gondolom az is kérdéses, hogy mennyire magas.
Nem lesz bajod.
Barátnőm 6 évig ezt szedte, hiába ugattam neki, hogy nem szabad ennyi ideig.
Nekem egy hónapnyi adagot írt fel, pcos-ra, aminek alapját az összevissza jelentkező vérzésem, pecsételésem adta.
Az adag most járt le három napja. A szedése alatt semmi gond nem volt, de most még nem jött meg a vérzés, de jelenleg még nincs nagyon elkésve:) Nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!