Én 8hetes kismama vok, lenne egy gondom! Kivánom a sexet a férjemmel, de az orvosom azt tabácsolta hogy terhesség alatt nem igazán lehet! Ti mit gondoltok erröl? Várjak még pár hetet?
Mi az első 12 hétben nem szexeltünk. Orvos javasolta. Utána lehetett.
32km
Mi 13. hétig nem voltunk együtt,de azóta igen.
23 hetes kismama
Nekem a doki azt mondta, hogy az első 12 hetet bírjuk ki, utána óvatosan, óvszerrel lehet hetente egyszer. Szerintem ez orvostól is függ, meg attól is, hogy mit lát az uh-n, hol helyezkedik el a méhlepény, illetve utána a baba (pl. nekem már hetek óta a jobb oldalamon lakik). Ezért, bárki leírhatja erről a véleményét, akkor is az a fontos, amit a doki mond!!!!
A bartátnőim közül ketten is ehhez a dokihoz jártak terhesség alatt, mindkettőjüknek teljesen mást mondott (az egyiknek egyáltalán nem javasolta, mert volt egy vetélése, a másiknak meg nem mondott semmilyen korlátozást) tehát tényleg a baba helyzetén + terhességen múlik.
Nekünk is tilos az elejétől kezdve, de azt hiszem, a doki inkább csak óvatos, mert már volt egy vetélésem. Mostanában a babával semmi gond sincs. Szóval nálunk simi van, meg én kényeztetem a férjem, és néha magamat „elintézem” egy kis önkielégítés során. Ennyi a szex nálunk. De nem zavar, nem is nagyon kívánom
24 hetes
Én három terhességemet szexeltem végig. Igen, az elejétől a végéig. Ha minden rendben van, akkor nem tilos!
De az orvosodnak biztos oka volt, hogy óvatosságra intett, hallgass rá, ha pedig nem bízol benne 100%-osan, menj el máshoz.
Ha baj történik a tilalom ellenére folytatott szex miatt, azt sosem bocsátanátok meg magatoknak... Jobb félni, mint megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!