Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én 8hetes kismama vok, lenne...

Én 8hetes kismama vok, lenne egy gondom! Kivánom a sexet a férjemmel, de az orvosom azt tabácsolta hogy terhesség alatt nem igazán lehet! Ti mit gondoltok erröl? Várjak még pár hetet?

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi az első 12 hétben nem szexeltünk. Orvos javasolta. Utána lehetett.

32km

2009. okt. 13. 10:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi 13. hétig nem voltunk együtt,de azóta igen.

23 hetes kismama

2009. okt. 13. 10:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi egész idő alatt tiltva vagyunk,hol ilyen,hol olyan okok miatt.A 12. hetet azért megvárnám és ha nincs gond,akkor szerintem nincs akadálya.32 hetes kismama
2009. okt. 13. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a doki azt mondta, hogy az első 12 hetet bírjuk ki, utána óvatosan, óvszerrel lehet hetente egyszer. Szerintem ez orvostól is függ, meg attól is, hogy mit lát az uh-n, hol helyezkedik el a méhlepény, illetve utána a baba (pl. nekem már hetek óta a jobb oldalamon lakik). Ezért, bárki leírhatja erről a véleményét, akkor is az a fontos, amit a doki mond!!!!

A bartátnőim közül ketten is ehhez a dokihoz jártak terhesség alatt, mindkettőjüknek teljesen mást mondott (az egyiknek egyáltalán nem javasolta, mert volt egy vetélése, a másiknak meg nem mondott semmilyen korlátozást) tehát tényleg a baba helyzetén + terhességen múlik.

2009. okt. 13. 10:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is tilos az elejétől kezdve, de azt hiszem, a doki inkább csak óvatos, mert már volt egy vetélésem. Mostanában a babával semmi gond sincs. Szóval nálunk simi van, meg én kényeztetem a férjem, és néha magamat „elintézem” egy kis önkielégítés során. Ennyi a szex nálunk. De nem zavar, nem is nagyon kívánom

24 hetes

2009. okt. 13. 10:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én három terhességemet szexeltem végig. Igen, az elejétől a végéig. Ha minden rendben van, akkor nem tilos!

De az orvosodnak biztos oka volt, hogy óvatosságra intett, hallgass rá, ha pedig nem bízol benne 100%-osan, menj el máshoz.

Ha baj történik a tilalom ellenére folytatott szex miatt, azt sosem bocsátanátok meg magatoknak... Jobb félni, mint megijedni.

2009. okt. 13. 10:51
 7/7 anonim ***** válasza:
sziasztok-mi végig szexeltünk az elejétöl mert 12 hetesen derült ki ahogy terhes vagyok rendszertelen menzesz miatt!És semmi baja nem lett a kiasbabámnak és nem csak heti egyszer hanem sokkal többször és attól sem kell félni hogy megnyomjátok a babát hiszen a magzat burok eggy rugalmas dolog ami 100% ig védi őt!
2009. okt. 13. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!