Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a lindynette fogamzásgátlóról? (mellékhatások, nő-e tőle a mell? :D) jah és az orvosom azt mondta hogy a 3. nap vegyem be, de a tájékoztatón az áll, hogy az 1. nap. Ha a 3. nap veszem be akkor mi a különbség?
Nincs semmi különleges mellékhatása, mell növelő meg végképp nem :) Ha bármelyiknek olyan hatása lenne, mindenki szedné :D
Mensi első napján érdemes bevenni először, ha szeretnéd, h a köv hónapban is kb ugyanakkor jöjjön meg, mint ebben a hónapban. Ha 3 nappal később veszed be, 3nappal el fog tolódni az egész, de baj nem lesz belőle.
Ez elég jó gyógyszer és nem is 100éves, mint sok másik :) Csak jó véleményt hallotam még róla :)
szija,nekem yasminelle-től nőtt!egy barinőmnek lynditől :) most hagytam abba a yasminelle-t és a mellem már totál összement,aminek örülök,mert már máshonnan is fogynak szépen le a kilóim:)))
mindenkinek más hatást vált ki a testében a fogigátló!
szerintem hallgathatsz a nőgyógyászodra, 3. naptól szedd, lehet így nem fogod végig pecsételni a hónapot:)
én 1. naptól szedtem (jangee), és bizony pecsételtem.
köszi a válaszokat:).bevettem ma első naptól mert azt mondták ismerőseim, hogy bolond az a nőgyógyász akinél voltam. remélem azért nálam nem lessz. most rettenetesen fáj a hasam. első nap nem is nagyon szoktam tudni aludni:( remélem azért megszűnteti a görcsöket:(
köszi mégegyszer a gyors választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!