Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a megszakításos védekezésről?
Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 23:24
1/11 anonim válasza:
A megszakításos szex a lassú de biztos teherbe esés. Gondolom így izgalmasabb gyereket nemzeni. ;)
3/11 anonim válasza:
A megszakítás nem védekezés. Attól még hogy nem élvez beléd, lehetsz terhes, ugyanis az előváladék is tartalmazhat spermiumot.
4/11 anonim válasza:
jesszus. nekem az a véleményem, hogy csak azzal szeretkezz így akivel hosszu tartós kapcsolatot tervezel, mert itt hamar teherbe lehet ám esni. Én ellenzem. ja és még a nemi úton terjedő betegségeket is elkaphatod. gondold végig ér-e neked annyit. 22/L
5/11 napietus válasza:
orosz rulett. szerintem nincs értelme, mert a funkcióját nem tölti be (évente 100-ból 35 nő terhes lesz így), és ráadásul nem is az igazi lehet a pasinak, ha azzal kell foglalkozni, hogy "jaj, csak időben kihúzzam". nem beszélve a betegségekről, mint valaki írta.
6/11 napietus válasza:
ja, még annyi, hogy értelmes felnőtt ember képes válaszolni arra az eldöntendő kérdésre igennel vagy nemmel, hogy akar-e gyereket. ha a válasz igen, akkor rendesen kell védekezni, ha nem, akkor meg sehogy. abban nem hiszek, hogy van olyan, hogy "nem akarok, de ha becsúszik nem baj". ez túl komoly döntés ahhoz, hogy így kezeljük.
7/11 napietus válasza:
* hülye vegyok, szóval fordítva: ha IGEN akkor sehogy se kell védekezni, ha NEM, akkor meg rendesen. értelemszerűen :D
8/11 anonim válasza:
sok sikert a családvállaláshoz!!
9/11 anonim válasza:
hmm...
tény és való h nem védekezés...
de én úgy gondolom férfitől függ...
valóban komoly kapcsolat kell, és sok sok tapasztalat...
2 éve "védekezek" így... és még csak a para közelében sem voltam...
peteérés napjait kihagyjuk kb azt a hetet amikor érik.
ennyi
lehet szidni...
de tisztában vagyok mindennel...
10/11 anonim válasza:
Sziasztok... nem rég volt felvilágosítás a suliba és éppen mondták h a megszakításos nem védekezés...
1. ha a fiú nem veszi ki időbe és elmegy akkor egyenes út a terhesség felé.
2. nem csak az élvezés során távozik a férfi nemiszervből sperma hanem az egész együtt lét alatt lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!