Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos védekezésről. Ki hogy dönt?
Elég gyakran ütközök bele az előváladék kamu, és a megszakításos módszer jó módszer dologgal.
Szeretnék végezni egy kis felmérést ezzel kapcsolatban. Főként olyanok válaszát várom aki csinálja/csinálta, de persze olyanok véleményét is várom aki nem űzte, nem is akarja.
1.Használod e / használtad valaha ezt a módszert?
2.Ajánlanád e a módszert itteni vadidegen kérdezőnek?
3.Ajánlanád e a módszert gyerekednek/családtagnak/számodra közeli embernek?
4.Ha lefeküdnél valakivel ezzel a módszerrel és nem lesz terhesség ennél az esetnél, használnád e tovább ezt a módszert?
Főleg Igen/Nem válaszok kellenek, de aki akarja ki is fejtheti.
Előre is köszönöm.
1: egyszer, fogamzásgátló abbahagyása után.
2,3,4: nem!
1.használtam,komoly kapcsolatban felnőttként
2.csak hosszú komoly kapcsolatban élő felnőtt! pároknak,és azoknak akiknek nem baj a baba
3.gyerekemnek sosem,sőt inkább minden héten adok pénzt óvszerre,hogy véletlenül se menjen bele,de a másodikban megválaszoltam kinek ajánlanám
4.többször is használtuk a férjemmel és most van egy 3 hónapos kisfiunk,nekünk nem volt baj a baba,de ha nem szeretnék, tényleg babát mint most,rendesen védekezünk
1. Most először és szerintem utoljára az életembe mert félek. (pár kérdéssel lentebb ott van amit én tettem fel. :D)
2,3,4,: Nem, feltéve ha nem akarnak babát, mert ugye onnan már zsákbamacska.
De nagyon remélem hogy ezt az egy esetet megúszom, mert már nagyon megbántam.
1.Használtam már jó párszor,de nekem mindig mondták az orvosok,hogy nem lehet gyerekem.Viszont váltottam orvost,aki felhívta a figyelmem,hogy talán még van pár % esélyem,így akkor szedtem fog.gátlót.És azóta védekezek vagy óvszerrel,vagy tablettával :-)
2.Nem ajánlanám senkinek,csak annak,akinek mindene meg van ahhoz,hogy babát vállalhasson felelősségteljesen,és biztos párkapcsolatban él!És persze ha örömmel fogadnák ha becsúszna.
3.Nem ajánlanám a gyerekemnek és rokonoknak,barátnőknek sem,csak annak,akire a 2. válaszom érvényes.
4.Nem.
1 előző barátnőmmel 3,5évig használtam ezt a módszert és a mostanival is ezt csinálom
2 ajánlanám akkor ha már kiismerték a saját testüket és tudják kontrollálni az orgazmusukat és tudják mikor kell kivenni
3 nem mert ha nem elég tapasztalt akkor baj lehet belőle
4 folyamatosan használom jelenleg is
F/22
1.Igen, az első alkalom után két hétig idegeskedtünk a barátommal, a másodiknál a sürgősségi fogamzásgátló mellett döntöttünk, mert véletlenül se szeretnénk babát.
2.Nem ajánlanám senkinek, mert ez a legbizonytalanabb módszer.
3.Semmiképpen sem.
4. Többször biztos nem, bár az első után is ezt mondtam, de felelőtlenek voltunk, belátom.
1. nem, amikor nem akartunk még gyereket a férjemmel, rendesen védekeztünk, most meg sehogy, ezt felnőtt ember el tudja dönteni.
2.nem
3.nem
4.abszurd a feltételezés, mert nem tennék ilyet.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!