Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig nem jött meg, mit gondoltok?
Múlt hónapban, szept. 17-én kezdtem el szedni a Yasminelle tablettát. Ma van a 7 napos szünet 3. napja, de vérzés még sehol... szerintetek kell aggódnom? kb. egy hete voltam együtt a barátommal más védekezési mód nélkül(mivel a betegtájékoztatóban az állt hogy ha a vérzés első napján kezdem el szedni akkor már védettséget biztosít.)
vegyek egy tesztet holnap, vagy várjak még egy kicsit?
7 napos a szünet és még csak a 3 nap van. Mégis hol a probléma?
Ha nem jön meg szünetben, akkor kezdj aggódni.
nekem yasminelle-nél a 4. napon szokott megjönni, de még ha a 7.en jönne meg az se lenen gond :)
(bár most én is aggódom, 3. napon vagyok és még nem fájt a pocim, tehát valszeg hnap nem jön meg... de ha megjön az 5.en akkor megnyuxom, máskor is volt már ilyen)
az a léyneg, hogy megjöjjön. de ha aggódsz, tesztelj. nem lesz bajod tőle és megnyugtat :9
1 teljesen irreleváns, hogy gyógyszer nélkül hány napos a ciklusod
2 a betegtájékoztatóban le van írva, hogy a 7 napos szünet bármely napján várható a vérzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!