Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem veszik át a pasik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem veszik át a pasik a fogamzásgátlás gondját?

Figyelt kérdés

Sokszor, ma is többször láttam olyan kérdést, amely szerint a nők csak átverik a pasikat, meg szándékosan esnek teherbe. Ilyenkor mindig a pasi az áldozat és az átvert. Igazság szerint én ezt nem értem: ha a férfiak szerint minden nő számító, pénzéhes, aljas...stb, akkor miért bízzák rá a fogamzásgátlást. A nők többsége örülnek, ha megszabadulhatna a szervezetét bombázó hormonoktól. Plusz a gyógyszergyáraknál már régen bevetésre készen áll a férfitabletta. Ja, hogy a piaci felmérések szerint nem lenne sikeres. Mert a férfiak nem mérgeznék a testüket. Akinek nem inge, persze ne vegye magára. Itt is hatalmas tisztelet a kivételnek.

Fiúk: Ti szednétek fogamzásgátlót a barátnőtök helyett?

2013. márc. 6. 13:20
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hagynám barátnőmnek hogy fogamzás gátlót szedjen. Én se szedném. (A férfit se) Úgyhogy marad a gumi amíg gond lenne a baba. Ha már úgy érezzük hogy nem lenne ilyen megterhelő egy baba mint most lenne akkor majd más hormonmentes fog.gátlókat is kipróbálunk.

A szörnyű mellékhatásokról pedig annyit, hogy én másfél évig szedtem a Roaccutánt. Olyan mellékhatások voltak felsorolva mint öngyilkossági hajlam, öngyilkosság, izomsorvadás, depresszió, látásromlás, hallucinációt májelégtelenség és még sok minden, 2 oldalon sorolva. Rendszeresen (havonta) kellett járnom vérvételre hogy minden rendben van-e. Aki ismeri a gyógyszert az tudja hogy miket okozhat ezeken kívűl. A nők a gyógyszer szedése alatt nem eshetnek teherbe. Mármint kötelezik őket hogy gondoskodjanak fogamzásgátlásról. És még utána is sokat kell várni hogy biztonságos legyen a terhesség. Nekem ez volt az utolsó lehetőség és csak ezért szedtem ezt a gyógyszert. A mellékhatások közül nálam csak a nap allergia és a bőrszárazság játszott és a fehér vakság. De például rokonom nem bírta szedni mert depressziós lett tőle. Nem biztos de valószínű hogy most (egy évvel a szedés abbahagyása után) szenvedem el a legtöbb mellékhatást. Úgyhogy nem biztos hogy a szedés alatt lesznek bajok. Se ezt a gyógyszert se a fog.gátló tablettákat nem ajánlom senkinek csak ha már tényleg ez az utolsó lehetőség...

2013. márc. 6. 16:18
 32/33 anonim ***** válasza:
93%

Egyszer én is feltettem egy hasonló kérdést.

Ugyanis volt itt egy kérdés, amelyben egy fiatal srác (20 körüli) "hisztizett", hogy teherbe esett az alkalmi partnere (és nem akarta elvetetni a babát), aki elvileg tabit szedett.

Hogy szedte-e vagy sem, az egy dolog. Tény, hogy baromira gerinctelenség hazudni a védekezésről, én is mélységesen elítélem az ilyen nőket.

DE! A gyerek összehozásához kettő ember kell. Ha a 20 éves srác annyira nagyon nem szeretne babát, akkor igazán megtehetné, hogy kotont húz a kis farkincájára.

Ha meg inkább a nőre bízza a védekezést a jobb szex miatt, akkor utána ne hisztizzen, ha következménye lesz a dolognak.

Szóval itt nem az volt a kérdés, hogy a nők miért szednek tablettát. Ha vki akarja, hát szedje. Az ő dolga.

A kérdező és én is, csak azt nem értjük, hogy ha a férfi semmiképpen nem szeretne gyereket az adott nőtől, akkor miért nem képes ő (is) védekezni?

Vagy ha már nem képes rá, akkor utána miért hordja el mindenféle utolsó ribancnak a nőt, ha véletlen teherbe esik (akár nem is szándékosan!)?

2013. márc. 6. 17:54
 33/33 anonim ***** válasza:

"Normális kapcsolatban nem merül fel,hogy a nő beszedi vagy sem,és kész."

Micsoda egy türhő paréj állat lehetsz te... Remélem, hogy sosem keresztezik egymást az útjaink! Úgy vágnálak ki, mint macskát sz*rni.

Amúgy a kérdésre a válasz: Semmilyen hormonszedést nem támogatok.

Marad az óvszer, valamint a pesszárium + spermicid + megszakítás kombó. :)

2013. márc. 10. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!