Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszik át a pasik a fogamzásgátlás gondját?
Sokszor, ma is többször láttam olyan kérdést, amely szerint a nők csak átverik a pasikat, meg szándékosan esnek teherbe. Ilyenkor mindig a pasi az áldozat és az átvert. Igazság szerint én ezt nem értem: ha a férfiak szerint minden nő számító, pénzéhes, aljas...stb, akkor miért bízzák rá a fogamzásgátlást. A nők többsége örülnek, ha megszabadulhatna a szervezetét bombázó hormonoktól. Plusz a gyógyszergyáraknál már régen bevetésre készen áll a férfitabletta. Ja, hogy a piaci felmérések szerint nem lenne sikeres. Mert a férfiak nem mérgeznék a testüket. Akinek nem inge, persze ne vegye magára. Itt is hatalmas tisztelet a kivételnek.
Fiúk: Ti szednétek fogamzásgátlót a barátnőtök helyett?
Én nem hagynám barátnőmnek hogy fogamzás gátlót szedjen. Én se szedném. (A férfit se) Úgyhogy marad a gumi amíg gond lenne a baba. Ha már úgy érezzük hogy nem lenne ilyen megterhelő egy baba mint most lenne akkor majd más hormonmentes fog.gátlókat is kipróbálunk.
A szörnyű mellékhatásokról pedig annyit, hogy én másfél évig szedtem a Roaccutánt. Olyan mellékhatások voltak felsorolva mint öngyilkossági hajlam, öngyilkosság, izomsorvadás, depresszió, látásromlás, hallucinációt májelégtelenség és még sok minden, 2 oldalon sorolva. Rendszeresen (havonta) kellett járnom vérvételre hogy minden rendben van-e. Aki ismeri a gyógyszert az tudja hogy miket okozhat ezeken kívűl. A nők a gyógyszer szedése alatt nem eshetnek teherbe. Mármint kötelezik őket hogy gondoskodjanak fogamzásgátlásról. És még utána is sokat kell várni hogy biztonságos legyen a terhesség. Nekem ez volt az utolsó lehetőség és csak ezért szedtem ezt a gyógyszert. A mellékhatások közül nálam csak a nap allergia és a bőrszárazság játszott és a fehér vakság. De például rokonom nem bírta szedni mert depressziós lett tőle. Nem biztos de valószínű hogy most (egy évvel a szedés abbahagyása után) szenvedem el a legtöbb mellékhatást. Úgyhogy nem biztos hogy a szedés alatt lesznek bajok. Se ezt a gyógyszert se a fog.gátló tablettákat nem ajánlom senkinek csak ha már tényleg ez az utolsó lehetőség...
Egyszer én is feltettem egy hasonló kérdést.
Ugyanis volt itt egy kérdés, amelyben egy fiatal srác (20 körüli) "hisztizett", hogy teherbe esett az alkalmi partnere (és nem akarta elvetetni a babát), aki elvileg tabit szedett.
Hogy szedte-e vagy sem, az egy dolog. Tény, hogy baromira gerinctelenség hazudni a védekezésről, én is mélységesen elítélem az ilyen nőket.
DE! A gyerek összehozásához kettő ember kell. Ha a 20 éves srác annyira nagyon nem szeretne babát, akkor igazán megtehetné, hogy kotont húz a kis farkincájára.
Ha meg inkább a nőre bízza a védekezést a jobb szex miatt, akkor utána ne hisztizzen, ha következménye lesz a dolognak.
Szóval itt nem az volt a kérdés, hogy a nők miért szednek tablettát. Ha vki akarja, hát szedje. Az ő dolga.
A kérdező és én is, csak azt nem értjük, hogy ha a férfi semmiképpen nem szeretne gyereket az adott nőtől, akkor miért nem képes ő (is) védekezni?
Vagy ha már nem képes rá, akkor utána miért hordja el mindenféle utolsó ribancnak a nőt, ha véletlen teherbe esik (akár nem is szándékosan!)?
"Normális kapcsolatban nem merül fel,hogy a nő beszedi vagy sem,és kész."
Micsoda egy türhő paréj állat lehetsz te... Remélem, hogy sosem keresztezik egymást az útjaink! Úgy vágnálak ki, mint macskát sz*rni.
Amúgy a kérdésre a válasz: Semmilyen hormonszedést nem támogatok.
Marad az óvszer, valamint a pesszárium + spermicid + megszakítás kombó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!